writing-img

šoping v Italiji

clock-img

06.10.2013, 18:32

clock-img

noranate

pencil-img

2143

A hodite po nakupih oblačil v Trst? Soseda je bila v središču mesta, v enem "skladišču" in prišla otovorjena kot mula, vsa vesela in nasmejana, kolk je prišparala?! Pa me zanima kaj je to zaena trgovina in če imate kakšne izkušnje? Hvala user posted image

clock-img

06.10.2013, 18:38

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mirella? če je v obliki skladišča v centru je to to najbrž. meni je tam roba slaba, kitajska roba. Jaz tam ne amram nič kupit. čeprav ena moja kolegica ful hvali,.. sem samo 1x kupla tam nekaj za ta malega, pa se je bombaž zmuckal.

Mi smo bli včeraj v Monte d oro centru in smo bli v Decatlonu, smo kupli par zadev za tamale, trnirke kompleet po 10e, vetrovkice po 19e, felpe za odrasle so meli po 5e, no v glavnem športne zadeve,..

Drugače, če želiš kaj malo bolj po normalni kakovosti kupit je v trstu precej drago,..zato se pa oni gnetejo pri nas v Kp v Tuš planetu in kupujejo na veliko. Pa v Sežani delajo špeže, ker je ratala hrana pri njih dražja kot pri nas.

se je zgleda obrnil scenarij izpred tolko let, ko smo mi hodli čez.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

06.10.2013, 20:36

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Zihr je Mirella user posted image To je eno tako mega veliko skladišče. Če greš tja rabiš dobre živce in mirno kri. Moja mama je hodila precej tja, v glavnem je kupovala za mularijo. No, ne hodi več, ker se ji je dvakrat ali trikrat zgodilo, da ko smo doma odprli paket, so ble notri potrgane cunjice. Je pa poceni, ampak če je pol pol stvari raztrganih user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

06.10.2013, 21:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Bila v Mirelli, ja res je poceni ampak ni ravno kvalitetno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem