writing-img

špikanje,...kako dolgo še?

clock-img

15.03.2006, 16:30

clock-img

Anonimen

Pozdravček,
po svojih izračunih sem danes zadnji dan v 6. tednu, to pomeni, da bom z jutrišnjim dnem v 7. Že od začetka me malo špika v jajčnikih in sp. delu trebuha, sploh danes, me je kr parkrat fajn špiknilouser posted image , je to dobro? In kako dolgo naj bi ta špikanja trajala?

clock-img

15.03.2006, 16:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

meni je sestra pri g. rekla, da je špikanje normalno, ker se maternica pripravlja in širi, NE SME SE PA STOPNJEVAT!!! Ne smeš kravavet in ne sme te zelo močno bolet! Nič ni rekla, koliko časa bo trajalouser posted image , če sem prav razumela kar skozuser posted image , oz. potem bo žeuser posted image začel brcatuser posted image .

clock-img

15.03.2006, 17:00

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ja, baje je normalno to špikanje. Mene tudi polahko cel dan špika v trebuhu....vsaj ne pozabim, da sem user posted image

Upam pa, da se to res ne bo stopnjevalo, ker bi me sicer začelo pa že rahlo motiti.

clock-img

15.03.2006, 17:32

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Špikanje je normalno, bo pa se čez nekaj časa umirilo, potem pa spet malo špikanja in tako do konca nosečnosti.

clock-img

15.03.2006, 19:16

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

tk kt je napisala ALISA user posted image

clock-img

15.03.2006, 19:25

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

MATEJKA JAZ IMAM TUD ŠPIKANJA VSAK DAN NAJBOLJ PA SO IZRAZITA ČE SE RAZBURIM ME TAKOJ ŠE BOLJ.
PRAVJO DA JE TO OK.OZIROM ASESTAVNI DEL.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

clock-img

16.03.2006, 11:49

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

to špikanje je sestavni del user posted image . in pol še ni konc!!! takoj po porodu se maternica spet krči in spet špika... to so pač radosti, ki smo jih deležne ženske user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

16.03.2006, 13:11

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Mene tudi že celo nosečnost špika. Pravijo da se nam širi maternica. Samo do krvavitve naj nebi prišlo, potem pa moraš takoj k G. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem