writing-img

špikanje

clock-img

30.01.2014, 15:08

clock-img

mlada_mamika

pencil-img

55

Pozdravljene...
Imam vprašanje glede špikanja med user posted image Sem že pozabila kako je bilo prvič user posted image Prvi porod je bil s carskim rezom, zdaj pa me v drugi nosečnosti špika v predelu reza user posted image Predvidevam, da je to normalno, ko imam že CR za sabo. Imam katera podobno izkušnjo?

clock-img

30.01.2014, 22:04

clock-img

tovi

pencil-img

11

pozdravljena!
Sicer nisem imela CR, imela pa sem v 1. nosečnosti nekajkrat hude bolečine v spodnjem delu trebuha (nekajkrat tako hude, da me je moral dragi odnest v posteljo), ki so se začele s špikanjem. Z G nisva mogla ugotovit, zakaj tako, edina logična razlaga pa je bila, da se moji notranji šivi (imela več operacij na trebuhu) ne raztegujejo tako kot samo telo, so bolj togi. Bi znalo bit tudi pri tebi kaj takega, se pa vsekakor raje posvetuj z G.
lp,

clock-img

30.01.2014, 23:45

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Ojla!
Jaz imam brazgotino od laparoskopije, pa me stalno špika pred slabim vremenom. Včasih samo srbi, včasih pa pekoče špika :)

Se hecam, da na brazgotini čutim kdaj bo dež :)

Predvidevam da je to normalno :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem