writing-img

špikanje v desnem jajčniku

clock-img

30.04.2007, 06:44

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Mene pa nekaj zanima. Že od včeraj dopoldne me špika v desnem predelu jajčnika. Bom rekla, da je to špikanje kar boleče, sploh kadar se premikam-hodim. Zato me zanima ali je to morda znak zanositve ali gre za ovulacijo? S partnerjem namreč delava na otroku.

Hvala Vam za odgovore

Romana

clock-img

30.04.2007, 07:43

clock-img

Anonimen

Hm, če si cca. na polovici ciklusa, potem je to ovulacija. Če je to na koncu ciklusa, potem je to lahko znak za napoved user posted image , ali pa user posted image .

clock-img

30.04.2007, 08:26

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Lahko je ovulacija, lahko pa si noseča, tudi mene je blazno bolel jajčnik, sploh pa prsa oz. bradavice, niti dotakniti se jih nisem smela.

Najbolje, da kupiš CB in sporočiš novičko.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

30.04.2007, 08:30

clock-img

Anonimen

No mene pa zanima,zakaj so pri nekaterih ovulacije tako boleče.Mene je sinoči tako zagrabilo na levi strani,da sem se komaj premikala.Ugotovila sem,da je čas ovulacije in da me vsak mesec bolj boli.Danes sem imela nekaj v načrtu,pa ne morem nič,saj me preveč boli.Ali ima katera kaj podobnega?
Pravijo,da moraš takrat user posted image ,kako pa,če tako boli.user posted image

clock-img

30.04.2007, 08:36

clock-img

Anonimen

Pravijo,da moraš takrat ,kako pa,če tako boli.

Evo, to je najin največji problem, ker ne morem seksat včasih med O ravno zaradi takih neznosnih bolečin. In tako gredo meseci naprej....
Če pa že ni to, sem pa tečna kot hudič med O (še bolj kot pred PMS) in se skregava-pičiva, pa spet ni nič slončkanja.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2007, 08:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa vseeno sinoči.user posted image Moram reči,da sem videla zvezde,samo ne od užitka.user posted image

clock-img

30.04.2007, 08:38

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  drugič se vsaj potrudi, da boš vidla našo nadomestno Zemljo-planet.user posted image

clock-img

30.04.2007, 08:40

clock-img

Anonimen

Bom poskusila.Hvala user posted image user posted image

clock-img

30.04.2007, 10:20

clock-img

Anonimen

Mene je namreč že včeraj začelo hudo bolet in takrat sva z mojim dragim ravno user posted image , sedaj pa bomo videli po 20. maju al bo srečka nosečka ali bomo šli v nov krog. Danes so bolečine res malo hujše. Kaj če sma včeraj z dragim veselo slončkala, čeprav je bila blaga bolečina v jajčnikih, da je možna zanositev, glede na to, da sem nekje prebrala, da preživi semenčece v ženskem telesu do 72 ur?

Romana

clock-img

30.04.2007, 19:20

clock-img

Anonimen

Kdaj pa so sploh ti plodni dnevi res tisto, da lahko rečeš, da so? Ko te v jajčnikih ful špika al kako?

Maychi30

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem