cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

špikanje v križu

clock-img

03.07.2005, 08:30

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

No pa bom še jaz vprašala tole, čeprav ste že veliko povedale na to vprašanje, pa se mi zdi da še vedno ne vem. Rok imam 26.07. tko da panike naj še nebi bilo, me je pa včeraj zvečer tko špikalo v križu, pa trebuh ves trd da sem bila že skoraj pripravljena, pa je pol vseeno nehalo, ampak me vseeno zanima ali je to v intervalih mislim na popadke, ali kar skos traja, ker tole na 15 pa na 7 pa na nevem kolk minut jaz pojma nimam, ker mene je kar skos bolel trebuh pa špikalo me je, pa....niti nisem gledala na uro ker se je kar skupaj držalo. Res čudno.

Pa še skos me tišči na velko potrebo sploh zjutraj. A je imela katera kaj podobnega?? Včeraj sem pol zaspala in se zbudila zjutraj kar pomeni da je ponehalo. Res se pa bojim da bi zamenjala popadke in mislila da je samo navadno napenjanje.

LP CIPRESA :nosecka:

clock-img

03.07.2005, 08:50

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Tistih ta pravih ne bos zgresila, ne boj se. Verjetno imas le lazne.

LP, :rozica:

clock-img

03.07.2005, 11:53

clock-img

N&N&D

pencil-img

106

Ja verjetno imaš lažne popadke.
Meni je približno 2 meseca pred porodom začel zvečer otrdevati trebuh. G. mi je rekla, da moram več počivati (leže seveda) in ker sem bila še v službi sem si uredila 4 urni delavnik. Tako sem lahko več počivala in bolečine so izginile, tako da nisem imela več problemov. Če si zelo aktivna, poskusi malo več počivati čez dan, mogoče bo pomagalo.
lp

clock-img

03.07.2005, 12:34

clock-img

dory

pencil-img

8852

o cipresa...a boste kak dan pohiteli? ja to so lazni popadki in znak,da se bo telo pocasi zacelo pripravljat na d - day..pa sej verjetno ze komi cakas ane,da spoznas mali zaklad :)

ko bo slo zares bos vedla..v to ne dvomi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem