writing-img

številčenje strani v Microsoft Word-u

clock-img

20.05.2009, 14:54

clock-img

ursi

pencil-img

685

Pozdravljeni!

Uf, nekaj mi nagaja. Zanima me, kako oštevilčim strani v word-u? Ampak je stvar taka:
Imam pač spisanih 50 strani. Prva stran naj ne bi bila oštevilčena, druga stran se začne s številko 1, ampak ta ne sme biti vidna, tretja stran pa številka 2 in je prva vidna.

Ok, enostavno oštevilčenje znam, številko naredit nevidno tudi, ampak tole mi pa dela malce preglavic. user posted image  Pomoč prosim.

clock-img

20.05.2009, 15:56

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Jaz bi prvo stran naredila posebej dokument, drugega pa z ostalimi 49 strani (torej sedaj 2.stran postane v nobem dokumentu stran štev. 1, ki se ne vidi, če v nastavitvah številčenja to označiš - odkljukaš), naslednje strani v tem drugem dokumentu pa normalno Word številči z 2, 3, 4 itd.  Sem kaj pomagala?

clock-img

20.05.2009, 15:58

clock-img

Anonimen

če pa vse ohraniš v enem dokumentu, pa daš številčenje Začni z 0 in izklopiš prikaz številke na prvi strani user posted image

clock-img

20.05.2009, 15:59

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

drugače pa pejt na 'page setup' (nastavitev strani?) pa potem na zavihek 'layout' (postavitev?) pa maš potem glave in noge, pa obkljukaj 'drugače za prvo stran'.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

20.05.2009, 16:00

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

če pa vse ohraniš v enem dokumentu, pa daš številčenje Začni z 0 in izklopiš prikaz številke na prvi strani user posted image

se podpišem! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

20.05.2009, 19:30

clock-img

ursi

pencil-img

685

Hvala vsem za dobre ideje! Sem kar najlažjo varianto izbrala in začela z številko 0.

Ko se mudi in mi kaj nagaja pač jasna logika malce odpove. user posted image  Hvala za pomoč vsem!

clock-img

21.05.2009, 00:20

clock-img

RinkyDinkyDoo

pencil-img

91

http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?id=1451

LP

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem