writing-img

številke Nike / Converse

clock-img

19.03.2008, 22:01

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Za Mirno sem na superge.si vidla ene ful dobre visoke all starke. Pa all stark še nikol nismo imeli - tko da nimam prbližne ideje, kakšne številke imajo. Danes smo šle v Thomas sport, sem jih hotela kupit, pa jih niso imeli... Pa sem hotela samo ene all starke probat, pa nimajo cifer pod 36 user posted image

Torej... tamala ima Nike številko 30. Pa Pami čevlje ima tudi številko 30. Kako velike naj naročim all starke. So pa tele, meni so ful hude user posted image http://www.superge.si/html/svn/4163983-AA.shtml

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

19.03.2008, 22:07

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Glede številke ti ne znam svetovati.
Je pa dobra stran nakupa preko superge. si, da jih lahko brez problemov vrneš nazaj. Tako, da kupi cifro za katero misliš, d abi bila ok, in potem, če ne bo, lahko zamenjaš.

Ali pa poiščeš kakšen Tomas sport kjer imajo ta model številko 30 in gresta pomeriti. Samo to je bolj zamudno.

clock-img

19.03.2008, 22:15

clock-img

facka

pencil-img

789

pod sliko artikla imaš opcijo poslati e-mail, pa vprašaj, kaka je velikost pri Converse

mailto:info@superge.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem