cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

štipendija in podiplomski študij

clock-img

12.08.2009, 23:39

clock-img

maja&m

pencil-img

646

A je možno, da lahko prejemaš štipendijo, če si podiplomski študent? A je to kaj s starostjo povezano (je vseeno koliko let imaš)?

Hvala za odgovore

Lp

Maja

clock-img

13.08.2009, 08:33

clock-img

Lunanai*

pencil-img

53

Jaz vem, da Zoisovo štipendijo dobivaš, ampak samo, če nisi zaposlen, torej imaš status rednega študenta. Je pa malo več kot na dodiplomskem študiju.

clock-img

13.08.2009, 08:50

clock-img

tinica

pencil-img

501

Jaz jo dobivam in sem na podiplomskem študijo stara pa sem 29 let.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

19.08.2009, 14:58

clock-img

TopsiT

pencil-img

84

Ojla!

tinica kaj si zaposlena?
Moj mož se odloča za podiplomski študij, ampak je zaposlen. Ker v službi niso pripravljeni sofinancirat študija, naju zanima kakšna druga oblika pomoči glede financiranja, če kdo mogoče kaj ve.

Hvala.

LP

clock-img

20.08.2009, 09:21

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Dvomim, da jo dobiš če si zaposlen, ker je eden od pogojev, da jo dobiš, da nisi. In zdaj je podiplomski študij v bistvu 2. bolonjska stopnja, za kar se večina odloči in takrat smo tudi še mi bili študenti.

Če želi tvoj mož študirat, se je po mojem fajn pozanimat, če se da vpisat REDNO in ni treba plačat, ker pri nekaterih programih se da, s tem da ne vem kako je s predavanji, ki so pa lahko v času službe. Ravno to je pol fora, da greš kot zaposlen potem raje na redni študij in plačaš.

Je pa ena fora - nekaj v zvezi z zavodom, menda ne moreš prejemat nadomestila, če si na podiplomskem študiju če si slučajno brezposlen. Če pa si slučajno star nad 27 let pa menda niti delat prek študenta ne moreš. Tako so meni rekli na zavodu, ampak hvala bogu, jaz nisem v tej situaciji, da bi to kakorkoli vplivalo name, je pa mogoče za marsikoga drugega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem