writing-img

študentka- zavarovanje

clock-img

08.05.2006, 12:28

clock-img

aisha_

pencil-img

90

Pozdravljene! Upam, da mi boste lahko pomagale, gre se namrec glede zavarovanja otroka. Jaz sem zavarovana preko moje mame in me zanima, ce bo moj otrok lahko tud prek nje zavarovan, in ce ja, kaj vse potrebujem za zavarovanje. Potem pa se me zanima do cesa vsega sem opravicena, vemda do starsevskega dodatka, otroskega dodatka, kak je s stipendijo? Za vase odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem! Zelim vam lep dan

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

clock-img

08.05.2006, 12:39

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jst bi šla vprašat na center za socialno delo k men so bli zmeraj prijazni pa so mi vse razložili.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

08.05.2006, 12:39

clock-img

Anonimen

Če si redna študentka oz. izredna in ne pavziraš oz. ponavljaš si upravičena do štipendije.
Pozanimaj se na zavodu za zaposlovanje.
Zavarovanje ne vem kako se za otroka sklene samo po moje se ne da prek starih staršev. Kaj pa oče otroka?
Najboljše da se o vseh ugodnostih in pravicah ki jih imaš kot študentka mamica pozanimaš pri študentski organizaciji. Oni ti bodo posredovali vse informacije.

clock-img

08.05.2006, 12:42

clock-img

April

pencil-img

5459

Tvoj otrok se lahko zavaruje tudi preko tvoje mame.

clock-img

08.05.2006, 12:58

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Seveda ga lahko zavaruješ preko tvoje mame. Jest sem tud študentka pa imam tako urejeno preko mojega očeta.Starševski+otroški ti pripada.Štipendija tudi če je prej nisi prejemala.Če pa si jo, ti tudi pripada razen če slučajno nimaš podaljšanega absolventa.Če ponavljaš letnik vseeno dobiš(zaradi otroka)razen če že nisi kdaj ponavljala.Moja kolegica je zaprosila celo za socialno pomoč in jo je dobila;ampak ne celo ampak samo razliko do ene vsote.(ne vem katere)LP

clock-img

08.05.2006, 13:06

clock-img

aisha_

pencil-img

90

Glede stipendije je tak, da se bom oktobra ponovno vpisala v absolventa, s tem da letos stipendije nisem prejemala. Hvala zaenkrat za odgovore

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

clock-img

08.05.2006, 20:35

clock-img

ziva_

pencil-img

106

ja, za zdravstveno si lahko preko mame (oba), kaj se pa stipendije tice... jaz sicer nimam stipendije, imam pa pokojnino po ocetu, ki mi pripada, ce imam status, oz do 26 leta, tak da mislim da so isti pogoji kot pri stipendiji. in sicer (pri meni je tako), da mi pripada starsevski dodatek al pa pokojnina... glede ugodnosti pa tako. jaz imam subvencionirano bivanje v studentskem domu (na soumu ali pipu dobis obrazec), ali lahko zaprosis za subvencionirano prehrano (to je, da ti na mesec dajo denar za 20 bonov, po povprecni ceni bona) in za zivorojenega otroka dobis 5 bonov na mesec dodatno. tak da jih lahko kupis 25 vseskupaj... to se za zdaj spomnim :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem