writing-img

študentka in mamica

clock-img

01.01.2008, 20:27

clock-img

petra05

pencil-img

94

Če ima katera kaj izkušenj oz.informacij naj mi pove...31.1.mam pdpuser posted image drugič sem vpisana v prvi letnik faksa,pa me zanima če se mi res zaradi otroka lahko podaljša status za eno leto.Za prvi semester bom delala izpite,potem bom pač mal zamudila, samo če mi ne rata rečmo naredit pogojev k jih mamo 10 izpitov od 11,pa da mi ne udobrijo pogojno bo mal kriza ker mam še pokojnino po očetu pa je kar visoka jo lahko zgubim?. prosim za info...user posted image

clock-img

01.01.2008, 20:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.01.2008, 20:47

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Jaz sem skoraj prepričana, da ti zaradi poroda pripada eno leto + (moraš pa oddati prošnjo, se ne zgodi avtomatsko), se pravi se lahko v prihodnjem šolskem letu ponovno vpišeš v tekoči letnik oz. podaljšaš absolventa. Tudi jaz sem še študentka.

clock-img

02.01.2008, 11:29

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ja, daj prošnjo na referat. rojstvo otroka in tudi druge daljše zdravstvene težave ti podaljšajo status za eno leto.

iz malega zraste veliko

clock-img

02.01.2008, 12:39

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Ja, drugo leto, daj not za podaljšanje statusa zaradi rojstva otroka in boš imela naslednje leto status, opravla vse izpite in potem se lepo vpišeš v drugi letnik.

MONTIGNAC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem