writing-img

ŽALOSTNA

clock-img

24.11.2004, 15:02

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Evo sem ravnokar dobila klic, da je moja G zbolela in zdej ne bom še vidla svojga :duda:, bom mogla še en teden počakat :((

clock-img

24.11.2004, 15:08

clock-img

žlička

pencil-img

955

Erdbeere, ne bit zalostna, saj v sebi nosis :duda:, saj en teden bo hitro minilo, misli na bebico in pobozaj svoj :nosecka:do takrat pa ti posiljam :rozica:

clock-img

24.11.2004, 15:14

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Ne sekiraj se! Razmišljaj pozitivno; še dobro, da ga boš videla čez en teden - takrat bo celo večji, kot bi bil en teden nazaj. Mogoče bo celo pomahal :)

S.:sloncek:

clock-img

24.11.2004, 15:28

clock-img

Anonimen

joj boga:(( jaz ze tak odstevam do naslednjega pregleda da je hudo...pa sm mela zadnji pregled danes:)-
:miska:

clock-img

24.11.2004, 16:24

clock-img

Anonimen

Ja, verjamem, da si žalostna. Pa saj bo teden hitro minil. Kakšen se sicer malo bolj vleče, ampak, saj bo!

clock-img

24.11.2004, 16:28

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Joj, si me prestrašila sedaj.:(:(:( Ja, naslednji teden bo še večji, pa bolje ga boš videla, ni panike. Kaj je en teden proti večnosti...

A sploh veš, kako hitro mine en teden?

clock-img

24.11.2004, 17:55

clock-img

lana 5

pencil-img

270

Joj punca si me ustrasila, ne delaj tega!!!!!!!!

Vem da tezko cakas, ampak saj bo kmalu zdrava in bos videla svojo pikico. Poglej z druge strani, bos videla pikico, ko bo ze malo vecja.

clock-img

25.11.2004, 07:31

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Joj punce hvala sej sem se prov potolažila....velik večji bo že tale moj dojenček...pa moj trebušček tud, da ok kilah sploh ne govorim :love:...no sej ni tko hudo sej sam še 6 dni...sej bom mela pa v decembru ga kar 2x priliko videt...še enkrat pol okrokg božiča ko bo čas za NS...to je pa tud fino

clock-img

25.11.2004, 09:11

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Joj ej ne me strašit. Sem mislila da je kaj narobe.

Veš kaj ne bit žalostna. Sej bo tist teden kmalu minil. Veš kaj si včerej men napisala.9nebesa

LP mala maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem