cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ŽALOSTNA :(

clock-img

20.06.2005, 12:49

clock-img

Anonimen

sem čist žalostna, ker je naše predvideno potovanje v london odpadlo :(( ni blo dost prjavlenih :((

kam pa nej gremo zdej? zakaj polet ni nikjer kakih pametnih potovanj, same počitnice??

lara

clock-img

20.06.2005, 12:52

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Ja kaj pa če bi si sama organizirala potovanje... easyJet pa London :bravo: pa potlej v Barcelono ali pa kamorkoli naprej... na netu tko dobiš ogromno ponudb za prenočišča...

clock-img

20.06.2005, 12:53

clock-img

Anonimen

Mađarska - hungaroring - formula ena.

kuga pa je s počitncam narobe? :zmeden2:

clock-img

20.06.2005, 12:54

clock-img

Anonimen

sovražm nek ležat, hočm organitirano hodt okol, da kej vidm pa da mi obenem ni treba mislt zravn 8)

clock-img

20.06.2005, 12:56

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Lara mene sabo vzem, jest bom mela turist guide v roki, pa kokr da smo organizirani. :love::)-

clock-img

20.06.2005, 12:58

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Kaj pa kakšen last minute? Sigurno se da kak antilenobni dopust kje dobit. Če pa ne bo nič pa lahko še vedno k meni prideš, mamo naslednji teden čistilno akcijo, doma pa sem v 4. nadstropju brez lifta. Se boš nahodla, pa še doživela boš kaj (mam krame po omarah kolko češ), zvečer pa na lent (kdaj se že začne??).

clock-img

20.06.2005, 13:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Lara sej se sigurn kje kej najde. Vsaka TA ma kej. Jst
recimo vem za CMT k ma kr neki takih stvari..:zmeden2:

clock-img

20.06.2005, 13:18

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Itak da imaš tudi potovanja poleti. Poglej malo po agencijah ali pa v sredo v Delo, ko je priloga Trip. Upam, da boste našli kaj zase, sicer pa - v lastni režiji je še bolje.

clock-img

20.06.2005, 13:31

clock-img

viv_

pencil-img

9144

To pa škoda :((

Bom popoldne kej poiskala, k sem dežurna, pa ti pošlem...

clock-img

20.06.2005, 13:35

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz sem ti že neki najdla.... pa še ti kaj lahko.... jaz bi kar s tabo šla, če bi se dal.... Na Irsko!!!!

Opa grem delat.... da bom sploh lahko šla na dopust.

clock-img

20.06.2005, 13:40

clock-img

Anonimen

no dejte mal pomagat :) cajt mamo od 23.7. do 7.8., šla bi pa za ene 4 dni, najraj v anglijo, al pa pariz, pa za čimmanj dnarja valda, pa z avijonom :)

lp, lara

clock-img

20.06.2005, 14:51

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Lara, a si čisto prepričana, da bi rada v ta mesta v času največje poletne vročine in turističnega navala? Zna biti hudo zadušljivo, vrste za ogled znamenitosti pa gromozanske.
Drugače pa morda poiščeš kakšno sleep&fly varianto.

clock-img

21.06.2005, 07:12

clock-img

Anonimen

ah ne vem. vrjetn bomo kr doma, oz se bomo tko mal okol potikal, pol bova šla pa jesen nekam, k bo res ok.
2 dni bomo že dopusta najdl a ne :)

lp, lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem