writing-img

Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku

clock-img

09.05.2005, 12:08

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

ojla,

zunaj je en dan toplo drug dan pa kar mrzlo. Ali še oblačite žabice pod hlačkami ali ne. Jaz zaenkrat še, moja punca je stara sicer 8 mesecev. Do kdaj jih boste še oblačile?

Hvala za odgovore.

LP

clock-img

09.05.2005, 12:12

clock-img

urši*

pencil-img

1037

kakor kdaj, če je toplo potem ne, danes pa je pravi mraz in sem mu jih dala gor1
to vreme je res noro , js sem čist prehlajena, upam, da ne bo tamali kaj staknil!!
lp

clock-img

09.05.2005, 12:14

clock-img

ditkaaida

pencil-img

113

Po občutku in termometru. Če je zuni sedem stopinj in piha hladen veter - dvojne žabe če je treba. Drugače pa tudi brez.

clock-img

09.05.2005, 12:23

clock-img

Errai

pencil-img

236

Jaz jih nikoli nisem oblačila. Pozimi je imel itak kombinezon, potem smo šli na podložene hlačke, na nogicah pa je imel dvoje nogavičke (tanke in termo, namesto čeveljčkov). Zdaj pa ima oblečeno trenirko, štumfke in čeveljčke.

clock-img

09.05.2005, 12:24

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Midva pa se čisto prilagajava vremenu.

clock-img

09.05.2005, 12:27

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem nehala prejšnji teden, ko je blo tako vroče. sedaj ima samo nogavičke, take do kolen. kadar je bolj hladno, ji kake flisnate hlače oblečem, da je boj toplo, ali pa še ene prek, ko greva ven, žabe so itak premajhne ratale.
nogavičke pa sem ji tud ž slekla, ker je blo 27 °C pr nas in je ful švicala. je že bla v kratkih hlačkah in rokavčkih takrat. sedaj, ko bo dež ponehal, bo kar naenkrat vroče. bo treba fejst gledat, da ne bo otrok preveč oblečen - kako jaknico pa vseeno met v rezervi, za primer, da bi se shladilo..

clock-img

09.05.2005, 12:29

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Tudi mi se prilagajamo vremenu,ni dobro,da se naši malčki prehladijo,ko so še občutljivi(ledvičke,mehur)!!

clock-img

09.05.2005, 12:39

clock-img

miša1

pencil-img

124

Tudi mi se prilagajamo vremenu. Zdi se mi, da bo spet treba zakurit v centralno. Tudi v pisarni me kar trese.

clock-img

09.05.2005, 12:56

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz žabic že dober mesec neoblačim Lin,no ko je tako vreme kot je danes in je malo hladneje ji najlonke dam pod hlače drugače pa samo nogavičke

clock-img

09.05.2005, 12:58

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jaz jih zadnje čase, ko je blo tako toplo nisem oblekla mojmu devetmesečniku. Danes pa je hladneje in sem jih mogla spet potegnit iz omar:)

clock-img

09.05.2005, 21:30

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

mi se prilagajamo vremenu. Že nekaj dni jih ni imela, včeraj pa smo šli narciske gledat v Rovte, pa sem ji dala žabice, in podložene hlačke.Ravno prav, saj je bilo kar mraz, nas je še celo snegec ujel:zmeden::zmeden:
pomlad pa taka:(
LP
:love::love::love:za Lauro!!!:kava:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem