writing-img

Žalost

clock-img

01.10.2007, 10:08

clock-img

Anonimen

Včeraj je mojo psičko staro leto in tri mesece povozil avto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povozil pa jo je sosed in ne vem kako naj ga pogledam v oči,kako naj mu to oprostim!? Že dva dni samo jokam in vem da se moram spraviti k sebi že zaradi pet mesečnega sinka.user posted image

clock-img

01.10.2007, 10:12

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

user posted image user posted image user posted image  Žal mi je za vašo psičko. Vem, da ti je zdaj zelo težko pri srcu, ampak sčasoma se boš sprijaznila z izgubo user posted image .

clock-img

01.10.2007, 10:17

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

user posted image user posted image user posted image  Vem kako je. Nam je letos januarja tudi psičko avto povozil, ki smo jo imeli 11 let. Vsi smo bili neizmerno žalostni. Sčasoma žalost popusti, vendar pozabiš ne. Zdaj imamo drugo psičko, ki je "reinkarnacija" prejšnje in vse kar naredi Luna, nas spomni na Esi in vedno rečemo, da Esi je pa tudi tako naredila.
Pusti času čas, izjokaj žalost, jaz in Luna pa ti pošiljava en velik user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

01.10.2007, 10:22

clock-img

Anonimen

Ojoj, grozno. Moje sožalje.user posted image  Rada bi ti napisala kaj vzpodbudnega ... pa ne vem kaj. Imam sama tudi psičko, tako da razumem ...
Raje si od tjage večkrat preberi, tole moje ni za nikamor.

Še enkrat, moje sožalje.user posted image user posted image

clock-img

01.10.2007, 10:25

clock-img

Anonimen

Ojoj, žal mi je. user posted image

Mogoče ti tole kaj pomaga ---> KLIKNI

clock-img

01.10.2007, 10:30

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

O, joj....jaz sem za mojim žalovala 3 mesece, pa še zdaj po 4 letih, k se bliža datum k je moj Nay odšel, mi je hudo.

clock-img

01.10.2007, 10:34

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

user posted image Sožalje, te čisto razumem. Pred šestimi leti nam je pred hišo en podivjan pes napadel našega pinča, tako da je po enem tednu podlegel prehudim poškodbam, pred dvemi leti pa nam je poštar pred hišo povozil ta drugo psičko, takrat je imela 16 let. Groza, kar na jok mi gre še vedno.
Ohranite psička v lepem spominu.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

01.10.2007, 10:58

clock-img

Speedy07

pencil-img

56

sožalje :(
tudi jaz te razumem,kak ti je,nam je en ovčar ugrizno psa,in so rekli,da ga morjo uspavati,kr bi drugač bil hrom,in neb bil srečen :(( še zdaj ga pogrešam,pa je od tega 7 let mim.sm lih včeri gledo posnetek od psa :(((
prebolela boš,ampak pozabla nikol.ohrani ga v srcu in spominu.

clock-img

01.10.2007, 11:05

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image sožalje

clock-img

01.10.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

Moje sožalje.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2007, 11:48

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Iskreno sožalje. Joj,ne mi govorit. Meni so pred štirimi mesci povozili mojo lubico kužiko Aro,staro 12 let in to pred očmi. Še danes žalujem,pa čeprav imamo že doma tri mesece drugo kužiko. Tega nikoli ne pozabiš. Tistemu tipu,ki je pa povozil Aro,sem mu pa zaželela vse najslebše v življenju.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

01.10.2007, 11:48

clock-img

Anonimen

Hvala vsem za spodbudne besede.

clock-img

01.10.2007, 12:05

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Oh reva, meni je Titija povozil tovornjak maja, pa še vedno skoraj vsak večer razmišljam o tem.
Le daj duška žalosti, sinko mora spoznat različna čustva. Sem pa prepričana, da bodo tebi pomagali njegovi nasmehi.
Lepo je, če imaš koga rad. In lepo in prav je, da žaluješ za njim, ko ga ni več.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem