writing-img

Žalost

clock-img

15.11.2007, 16:53

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Imela sem klomifen in sem upala da mi bo uspelo s klomifenom. user posted image  mi je zamujala 17 dni in sem danes zjutraj naredila test in je bil negativen. Čisto sem na tleh user posted image  si zelo želiva. Ko sem zagledala minus sem planila v jok.user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 16:58

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

uboga, te razumem kako se počutišuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak jutri bo že bolje, potem pa spet v nove boje, tudi boš zgagledala user posted image  in upam, da ti čimprej uspe.

clock-img

15.11.2007, 17:01

clock-img

po33

pencil-img

55

Poznam te občutke, sem s tabo user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 20:39

clock-img

Anonimen

Tudi ti boš enkrat postala mami. En nasvet: preveč se obremenjuješ s tem. Sprosti se malo, odklopi se malo od RR. Želim ti samo dobro. Vem pa kakšen občutek imaš po tem "porazu".
user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2007, 21:00

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Te povsem razumem. Tako sem se tudi jaz počutila, ko ni bilo uspeha. user posted image zate. Verjemi, da enkrat bo. Jaz sem na ta "bo" čakala skoraj 3 leta. 

clock-img

15.11.2007, 21:13

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

***objemček***

Meni je zamujala 4 dni  in sem hodila po oblakih, sanjarila in kljub negativnemu testu upala... 

Ne, Taly mislim, da se ne obremenjuje, vsaj sama rada ne.. To je v njej, to je v nas ... Imenuje se silna želja po otročku. Bodi močna, drži se! user posted image

clock-img

16.11.2007, 06:41

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Še kako dobro poznam ta občutek.....doživljaja sem ga iz meseca v mesec in vem kako se počutiš. Žal mi je da ni uspelo, ampak ne obupaj...tud zate bo enkrat posijal sončekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 09:04

clock-img

koala

pencil-img

5539

user posted image user posted image user posted image user posted image poznam občutek poraza, zato ti pošiljam en doooolg vlak pozitivnih misli in objemčkov. Danes se zjokaj, daj negativnim občutkom prosto pot, čez kak dan ali dva pa glavo gor in pogumno v nove boje. Tudi tebi bo dan tisti trenutek, ko boš od sreče lahko objela ves svet, ker boš ugledala tisti tako pričakovani plus. Nekateri moramo, oz. smo morali pač malo dlje čakat na to srečo.

Aja tisto z sprostitvijo, pa mi požene kri po žilah, če sem kaj sovražila, sem sovražila stavek:"Sprostita se pa bo!!!!!"

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.11.2007, 09:29

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image user posted image user posted image
Te razumem... za vzpodbudo - jaz sem zagledala user posted image 3 mesec Klomifena!!! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem