writing-img

Žalostna :(

clock-img

13.11.2006, 20:47

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa danes tako žalostna.
Danes je peti dan jemanja klomifena, in danes sem spet začela krvaveti. Res, da ni to nevem kakšna ogromna krvavitev. ampak vseeno krvavitev je. Tko, da zgleda ta mesec spet ne bo nič user posted image user posted image user posted image !
Sem pa tudi v prvo zanosila s pomočjo klomifena, pa je tud v prvo "ratal"! In zdej je v men kr tlela želja, da nam tudi v drugo s pomočjo klomifena takoj uspe (se trudiva že 19 muser posted image )
Hvala, ker ste me brale!user posted image

clock-img

13.11.2006, 20:49

clock-img

Anonimen

Upanje umre zadnje, želim ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2006, 21:19

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Ne obupaj. Bo pa drugič user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

14.11.2006, 06:36

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Za vse pride čas....tudi zate in zameuser posted image ne sekiraj se preveč

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

14.11.2006, 08:59

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

Anonimna, ne bit žalostna... potem sem tud jaz, ko to berem user posted image  ampak paše pa, ko se malo izpoveš, pa je prec boljše, a ne user posted image

Močno držim pesti tudi zate!!! user posted image  Pa čim prej user posted image user posted image !!

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

clock-img

14.11.2006, 19:05

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Ne obupaj! Za vsakim dežjem posije sonce! user posted image

Uspelo boooooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

NAM VSEM!!! user posted image  user posted image  user posted image

lp, TOSJA user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem