writing-img

Žalostno

clock-img

18.08.2008, 13:56

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

.............. je to ko nekdo izkoristi sekundo in ti iz vozička mimogrede vzame polno vrečko. Sem čisto nasršena zdaj. Na kratko kaj se mi je zgodilo; grem v Mullera in kasneje še v DM. In ker sem v košari od voza imela 2 paketa plenic, sem si pač ostale vrečke navesila na rob voza. In potem sem mimogrede še v kiosku kupila še kruh, se obrnila za hip vstran od voza...............

Žalostno kaj se dogaja, upam da  bo ta "nekdo" uspešno porabil tiste tampone in pojedel kašice ki so bile namenjene moji mali.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

18.08.2008, 13:58

clock-img

malenaa

pencil-img

474

malo nesramno - sam upam, da se mu bo zaletelouser posted image

clock-img

18.08.2008, 13:58

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja hudo, no. Ne morem verjet, kaj si folk vse dovoliuser posted image

clock-img

18.08.2008, 14:02

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

A se zavedaš da maš velike možnosti da boš napadena, zakaj da puščaš stvari v vozičko. Se še spomnim teme z ukradeno torbico. Je bilo kar pestro. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

18.08.2008, 14:07

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Napadena ali ne, ali bi morda kdo vzel cel kup vreč iz voza samo zato da se obrno vstran in plača nekaj. BTW preventivno imam voziček vedno od sebi in se ga vsaj z nogo dotikam. Pa še starejšo sem imela zraven in pač ko nekdo hoče kaj narediti tako ali tako izkoristi vsak trenutek.

clock-img

18.08.2008, 14:09

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Napadena ali ne, ali bi morda kdo vzel cel kup vreč iz voza samo zato da se obrno vstran in plača nekaj. BTW preventivno imam voziček vedno od sebi in se ga vsaj z nogo dotikam. Pa še starejšo sem imela zraven in pač ko nekdo hoče kaj narediti tako ali tako izkoristi vsak trenutek.

Upošteval je tvoj podpis in šmrc.....pa je bilo.

clock-img

18.08.2008, 14:11

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Saj jaz te ne obsojam. Ker jutri se to itak lahko zgodi tudi meni, kajti tudi jaz tu in tam pustim voziček ob strani ko si grem kupit čike.

clock-img

18.08.2008, 14:12

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Saj jaz te ne obsojam. Ker jutri se to itak lahko zgodi tudi meni, kajti tudi jaz tu in tam pustim voziček ob strani ko si grem kupit čike.

Se opravičujem avtorici teme, ampak koga pa ti voziš v vozičku?

clock-img

18.08.2008, 14:15

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Jaz se pa zgrozim ob tem, da gre enim tako slabo, da to počnejo. Očitno nima za osnovno preživetje...ali pa enostavno nima nobenega sramu.

clock-img

18.08.2008, 14:16

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Jaz se pa zgrozim ob tem, da gre enim tako slabo, da to počnejo. Očitno nima za osnovno preživetje...

na to sem pa tudi jaz pomislila.

clock-img

18.08.2008, 14:23

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kako to mislišuser posted image  Ja mlajša je v vozičku, starejša pa hodi ob njem.

clock-img

18.08.2008, 14:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Kako to mislišuser posted image  Ja mlajša je v vozičku, starejša pa hodi ob njem.

Nisem mislila tebe, tebi sem se opravičila, ker sem malo posmetila temo in citirala taniko, koga vozi v vozičku.

clock-img

18.08.2008, 14:27

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

V nakupovalnem vozičku sem mislila. user posted image  Vrag babji. user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

V nakupovalnem vozičku sem mislila. user posted image  Vrag babji. user posted image

Aaaaaaaaaa tako. Kul.

clock-img

18.08.2008, 14:30

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Aaaaaaaaaa tako. Kul.

Kristus božji, pa saj nisi blond. user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:32

clock-img

amaya

pencil-img

4434

pa sej človek ne more verjet. ma da bi meni kdo zatežil, da vozička ne čuvam: pa kaj zdej to pomeni, da lahko krademo kar vse poprek? Ma dej vija! Idiotizem totalni!

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

... nimam besed, da kaj takega počnejo...user posted image user posted image user posted image user posted image Vrtnica79user posted image Res žalostno..

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Aaaaaaaaaa tako. Kul.

Kristus božji, pa saj nisi blond. user posted image

Blond navznoter.

clock-img

18.08.2008, 14:33

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

eh....vsaka šola nekaj stane, ampak, za vsako rit raste šiba

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

18.08.2008, 14:34

clock-img

amaya

pencil-img

4434

jaz da ga vidim, veš kako ga naklestim s tisto šibo!!!! po goli riti!!!!! pa še tampone mu notri stlačim!!!user posted image

user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

18.08.2008, 14:45

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

jaz da ga vidim, veš kako ga naklestim s tisto šibo!!!! po goli riti!!!!! pa še tampone mu notri stlačim!!!user posted image

user posted image

super ideja....upam da bi mela v vrečki one najbolj debele user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

18.08.2008, 14:49

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

eh....vsaka šola nekaj stane, ampak, za vsako rit raste šiba

Ja, to je pa res

clock-img

18.08.2008, 14:59

clock-img

haloze

pencil-img

281

ja, vedno več je lumpov na tem svetu user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 14:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Jaz se pa zgrozim ob tem, da gre enim tako slabo, da to počnejo. Očitno nima za osnovno preživetje...

na to sem pa tudi jaz pomislila.

Ma dejta no. Kakšno osnovno preživetje neki?! Navaden lopov, ne pa osnovno preživetje. No, vsekakor upam, da se bo revež dodobra najedel tamponov in si kašice nekam vtaknil, kreten.

clock-img

18.08.2008, 15:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Žalostno kaj se dogaja, upam da bo ta "nekdo" uspešno porabil tiste tampone in pojedel kašice ki so bile namenjene moji mali.

Zdej sem se spet spomnla enga modela k je men ukradu torbo... v njej sem mela pa svoje cunje in med njimi tud tangice (takrat sem jih se nosila)... pa sem si rekla, da bom sla kr po centru in zacela slacit vse moske, pa da ga vidm frajerja, ki ma oblecene moje tangulje... user posted image  No, potem seveda tega nisem nardila... sem pozabla pac svoje cunje, kaj pa sem hotla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem