writing-img

Žaluzije - kako jih pucate?

clock-img

02.01.2007, 17:31

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Oj.

Zanima me, kako pucate žaluzije; ves tisti prah in razne smetke ki se primejo gor? Problem je, ker je žaluzija že kar rumena namesto bela, pa bi jo rada spucala.
Še večji problem je, ker imam eno žaluzijo na oknu nad kuhinjskim pultom - ko npr. kuham zna gor špricnit tudi maščoba in razne omakce user posted image ; skratka, kako naj to spucam, da bo spet nekaj časa mir.

Mogoče kakšen dober nasvet? user posted image

lp

Ženkica

clock-img

02.01.2007, 17:43

clock-img

Anonimen

Jaz imam samo eno zelo veliko žaluzijo na hodniku, rdeče barve. In se prah ful vidi. Vsak teden pobrišem prah z nje z tistimi metlicami za žaluzije ali pa z metlico za prah. Da se ne nabere. K pol je ful težko spucat.
Smo pa v trgovini kjer sem prej delala pucale zelo umazane žaluzije s krpo in univerzalcem razredčenim z vodo. Pač držiš žaluzijo in vsako posebej spucaš. Zoprno delo res. Zato je pa bolj pametno sproti čistit. Pobrišeš prah in tam kjer ti špricne pač obrišeš s krpico. Al pa dvigneš žaluzijo kdr kuhaš.user posted image

clock-img

03.01.2007, 09:58

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz žaluzije sčistim z metlico za žaluzije. Enkrat na mesec pa kar pošpricam s čistilom za kuhinjo, ker razmaščuje, sploh če imaš žaluzije v kuhinji ti bo to kar prav prišlo. je pa res potem zoprno delo ko moraš vsako žaluzijo obrisat posebej. Jaz sem tud imela že čist rumene pa so zdaj bele spet.

clock-img

04.01.2007, 22:52

clock-img

Anonimen

jih ne čistim. imam tut bele pa še nism vidla da bi ble svinske??

clock-img

09.01.2007, 09:56

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Meni je to tudi ful tečno delo! Žaluzijico po žaluzijico...če hočeš meti res čisto!

clock-img

09.01.2007, 10:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jih nisem očistila odkar jih imam. So čisto tenke in se ne vidi da so tok umazane.
Res pa da nisem ravno mahnjena na čistočo, tako da me ne moti.

clock-img

10.01.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

Jaz pa jih vzamem dol dam v kopalnico v banjo gor malo  ceta,arfa pa lepo malo podrgnem z viledo splavim z toplo vodo pa odnesem sušit na balkonsko ograjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem