cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Že kratki rokavi?

clock-img

16.05.2006, 15:44

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Zanima me, če dojenčkom že oblečete kratke rokave če je tako toplo kot danes? In če seveda ne piha.
Moja punčka je stara 7.5 mesecev pa ji čez kratke rokave še vedno oblečem majčko z dolgimi.

LP

clock-img

16.05.2006, 15:52

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Naš je imel danes bodi z naramnicami in čez kratke rokave. Spodaj pa hlače od trenerke.

clock-img

16.05.2006, 15:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je stara 11 mesecev in ji dam bodi s kratkimi rokavi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.05.2006, 15:55

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Naš je star 9 mesecev in pol pa je ima danes ko je res toplo oblečen bodi z kratkimi rokavi + kratke hlačke, nogavičke in sandalčke. Seveda pa ga pol ob ene 5h oblečem nazaj v dolge hlače.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

16.05.2006, 16:18

clock-img

Nej

pencil-img

268

Ja seveda je čas za kratek rokav. Anej je imel danes oblečeno body brez rokavov in gor majčka s kratkimi rokavi pa mu je bilo še v tem prevroče. Spodaj je imel tanke hlačke pa nogavičke, ki sem mu jih sezula, da je imel gole nogice.

clock-img

16.05.2006, 17:56

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi mi smo že v kratkih rokavih in kr. hlačah ves teden, pa brez nogavičk, ko je najbolj vroče - ji je ful všeč, ko jih moli ven iz vozička. user posted image

clock-img

16.05.2006, 18:04

clock-img

Anonimen

Zunaj v kratkih, v stanovaju še vedno v dolgih.

clock-img

16.05.2006, 18:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

A se ti tvoj otrok nič nr smiliuser posted image  Pri 26 stopinjah dolgi rokav?

Moj je že nekaj dni v kratkih, danes je bil pa še bos.....aja, star pa je šele 4,5 mesecev.....

clock-img

16.05.2006, 19:14

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

naš ima pri 11m spodaj bodi s kratkimi, gor pa majčko s kratkimi; če pa piha ali pa je malce hladneje (npr. okoli 20 stopinj) pa majčko z dolgimi

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

16.05.2006, 19:27

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Definitivno kratek rokav!

clock-img

16.05.2006, 19:49

clock-img

TVN

pencil-img

714

Ja, seveda. Saj si tudi ti najbrž v kratkih rokavih, a ne? Po 6 mesecu (nekateri že prej) naj bi otročka oblačili tako kot sebe.

Mi smo stari 8 mesecev, ven gremo v body-ju s kratkimi rokavi, zelo tankimi dolgimi hlačkami ali malce debelejšimi kratkimi, brez nogavičk ter klobučkom za zaščito glavice pred sončkom. Notri smo še vedno v dolgih rokavih, ker je bolj hladno kot zunaj, nadenemo tudi nogavičke. Enako naredim proti večeru, ko sonce izgubi moč.

Kar pogumno, otročički strašno uživajo, ko so bosi in čim manj oblečeni!

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

16.05.2006, 21:23

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Naša je stara slabih 5 mesecev in je v bodiju z kratkimi rokavi, spodaj pa tanke hlačke in nogavičke, ampak bodo tudi nogavičke počasi preveč.
Pri 26st pa je mal huda, če ima user posted image  dolge rokavčke user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

16.05.2006, 21:30

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša je tud v kratkih rokavih že nekaj časa user posted image  

clock-img

16.05.2006, 21:37

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pia pa še ni imela kratkih rokavov, ker pri nas vsako popoldne tako piha, da sem danes še sebi dala dolg rokav.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

16.05.2006, 21:47

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Vsak dan tako hladno piha, da imamo še vedno dolge rokave.

Lp

clock-img

16.05.2006, 22:35

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ne, še vedno ima dolg rokav. Sploh pa če grema na sprehod z vozičkom, moram vzet še zraven tanko jopico, ker ga drugače zebe. Sicer pa je to ponavadi okrog 17 ure. Dopoldan pa še vseeno prakticiramo dolg rokav. Se mi zdi prehitro. Pa tudi vroče mu ni, je glih prav. Je pa naš bolj zmrežne narave, tako kot jaz.

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

16.05.2006, 22:39

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Tud mi imamo še dolge rokaveuser posted image .

clock-img

16.05.2006, 22:51

clock-img

Anonimen

Absolutno kratke rokave! Naša je stara 4 mesece. Še v kratkih rokavih mi zašvica. Imam pa vedno vetrovko s sabo, da jo oblečem, če preveč piha, sploh če hladno piha. Ampak danes smo bli še pred vetrom zunaj, tako da je bila skoz v kratkih rokavih.

Drugače je pa bolj verjetno, da bo otrok zbolel, če je preveč oblečen. Razlog - seveda zašvica, ker mu je prevroče, če pa začne potem še pihat, se seveda takoj prehladi.

clock-img

17.05.2006, 08:18

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Naša Karin (7 mesecev) je tudi že kar nekaj časa v kratkih rokavih in trenerkici tenki pa seveda samo nogavičke pa še te na sončku damo dol - včeraj ko je bilo pa full vroče smo pa imele samo body s kratkimi rokavi in nič drugega - in je full uživala pa še vseeno ji je bilo vroče!!!

Za dolgi rokav je pa res prevroče!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

17.05.2006, 08:54

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi imamo body brez rokavov,navrh kr.rokav,tanjše hlačke,nogavičke,sandalčke in klobuček.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.05.2006, 10:24

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz ji oblečem najprej bodi, ki je narejen kot sp. majčka, čez pa bodi z dolgimi rokavi (tanjši material), ker pri nas zapiha in je hladno. Bodi s kratkimi ji dam samo, če gremo kam z avtom, da se ne kuha. Pa seveda imam vedno na rezervi jopico ali zgornji del trenirke.

Spodaj pa hlače in nogavičke (če je bolj hladno še kakšne copatke).

Na glavo pa trak ali rutico. Če se zgodi, da je toplo in ne piha, potem pa nič.

Oh, to oblačenje user posted image ...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem