.Takoj sem vedela,da tega otročka ne morem obdržat,saj sem pojedla preveč zdravil in še zmeraj sem bila na antibiotiku Sumamed.
Razumem tvojo odločitev, samo bi dodala za punce, ki bi bile mogoče kdaj v tej situaciji, da to ni nujno treba: tudi sama sem imela pljučnico v nosečnosti in tudi jemala Sumamed, predpisala mi ga je zdravnica, ki je vedela, da sem noseča, ampak žal ni bilo prav dosti izbire, ker če ne bi mogla dihat, pa otrok kisika ne dobi... in je povedala, da to zdravilo seveda ni prvi izbor za nosečnice, da pa vseeno ni tako grozno. Tako da - samo zaradi zdravil ni treba it na splav. Verjetno je bilo še kaj drugega, to sem dodala samo zato, da se ne bi kaka punca s pljučnico preveč prestrašila. Jasno, da se vsaka boji, če bo vse ok, tudi sama sem se zjokala, ko sem prebrala, da se zdravilo daje, samo če je življenje matere ogroženo... Ampak sem se pred tem res pogovorila z zdravnico in vedela, da nimam ravno izbire...
Kar se moža tiče, pa ne vem... Meni bi bilo tudi zelo težko, zato sem že prej preverjala, če si moji fantje želijo več kot 1 otroka (sama sem namreč vedno hotela več otrok - če jih ne bi mogla imet, bi jih posvojila, to sem bila že kot otrok odločena, sem mela vse naštudirano;). On verjetno ne čuti tvoje želje, enostavno ne ve, da ti je to res toliko. Mogoče bi bil za začetek boljše iztočišče, če bi poizkušala ugotovit, zakaj si ga on ne želi- se boji, si enostavno nikoli ni želi, se mu zdi že s tem preveč dela itd...