writing-img

Želja po hčerkici ....

clock-img

07.09.2007, 14:37

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če bi kljub temu, da imate doma že 4 sinove vseeno poskusile srečo še v petič? Mogoče pa rata naredit punčko.

clock-img

07.09.2007, 14:41

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

user posted image user posted image user posted image - ja, no... če bi imela finančne možnosti in željo še po petem otroku, bi se za to odločila... Da bi se pa samo na podlagi želje po hčerkici, se pa sigurno ne bi...

clock-img

07.09.2007, 14:45

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Tole sicer bolj "pogojno" spada na spolnost, pa dobr .....
Ja, midva sva imela že štiri sinove in sva se odločila še petič za otroka - vendar ne zaradi spola. Samo jaz sem full navijal za punčko, pa še to le, ko je bila prvič noseča. Kasneje se pa s tem nismo ubadali, pa itak je ginekologinja mislim da že pri tretjem rekla, da bi lahko midva šla tudi do deset otrok, pa bi bli vsi fantki  user posted image ... tak pač je. Odločati se za otroka zaradi spola - ne vem, če je glih smiselno.

clock-img

07.09.2007, 14:48

clock-img

Anonimen

Daddy, pa imata zdej 5 fantov?

clock-img

07.09.2007, 14:51

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ja, zdaj imava pet fantov.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

07.09.2007, 14:54

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ma daj, mene je kar zmrazilo, ko sem prebrala tale naslov na temu forumu. Kakšen psihič spet?!?user posted image

Sicer sem pa nekje brala, da če imaš dva otroka zaporedoma istega spola, da je verjetnost, da je naslednji tud istega spola ful večja, kot pa za drugi spol. Ne vem.user posted image

Aja, osnovno vprašanje, ne, ne bi, tud pod razno ne, samo zaradi želje po drugem spolu.

clock-img

07.09.2007, 14:59

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Ja, a ne .... sej bojo pa mogoče nekoč vnukice    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Joj se opravičujem tole res ne spada na spolnost. Ali pa? Kaj pa vem.

clock-img

07.09.2007, 15:02

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ja, a ne .... sej bojo pa mogoče nekoč vnukice    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi snahice.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

07.09.2007, 15:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Ma daj, mene je kar zmrazilo, ko sem prebrala tale naslov na temu forumu. Kakšen psihič spet?!?user posted image

Sicer sem pa nekje brala, da če imaš dva otroka zaporedoma istega spola, da je verjetnost, da je naslednji tud istega spola ful večja, kot pa za drugi spol. Ne vem.user posted image

Aja, osnovno vprašanje, ne, ne bi, tud pod razno ne, samo zaradi želje po drugem spolu.

Tukaj se pa vedno najde nekdo, ki te mora mal skritizirat in pokazat , da je "požrl" vso pamet. Sej, če se ti ne zdi vredno odgovora, pač ne odgovoriš. Sicer ne sprašujem zase (ker jaz imam 2), ampak me pač to zanima.

clock-img

07.09.2007, 15:23

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Odločati se za otroka zaradi spola - ne vem, če je glih smiselno.

Se podpišem.

clock-img

07.09.2007, 15:43

clock-img

Anonimen

Pa tudi snahice.user posted image

Se nebi vidva tole zmenila kar pod rjuho?user posted image
Drugače pa user posted image user posted image user posted image  obema za tako nataliteto.

clock-img

07.09.2007, 16:33

clock-img

purple

pencil-img

1897

Pod rjuho mama kaj bolj pametnega za delat.user posted image

Sicer pa hvala.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

07.09.2007, 17:00

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ne, če bi si želela samo hčerkico ne pa še enega sina, sigurno ne bi seksala na 5. otroka.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

07.09.2007, 19:22

clock-img

Anonimen

To bi pa lahko šlo v temo "želimo si novega člana".

Pa še nekaj... Kakšno zvezo, zaboga, ima menstruacija s spolnostjo.

Veste kaj punce, mene pa v levem jajčku nekaj žuli, kaj neki bi to lahko bilo user posted image

Še ena stvar. Načeloma se je tukaj nabralo toliko raznega sranja, da bi nekdo moral to orgn popucat!

clock-img

07.09.2007, 22:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če bi kljub temu, da imate doma že 4 sinove vseeno poskusile srečo še v petič? Mogoče pa rata naredit punčko.

Ja, samo v primeru, da je "zraven" kakšen možev prijatelj, ki ima samo hčerke doma. user posted image  Drugače odpade...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

10.09.2007, 11:26

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Pozdravljena Anonimen..jaz ti bom rekla takole, malo za res in malo za šalo. Stvar je čisto preprosta, pojdi na www.med over.net in si oglej Ginekologija.. ali bo punčka ali fantek !! Samo preveri za vse svoje 4 sinove ali ti je prišlo prav, tvoja starost zanositve in mesec zanositve in če ti pride vsakič fant - potem zadeva drži in  imaš odskočno desko za naprej, malo naštudiraš in probaš ??, se bosta pa malo orentirala po ter razpredelnici..če se bosta hotla..

Pa lep sončen dan ti želim in vsem ostalim..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem