cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ženski brivnik

clock-img

07.03.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

Moram pohvalit moža, da mi ga je za obletnico poroke kupil. Sem ga samo na hitrco sprobala, tako da kakega večjega vtisa še nimam, ampak se mi zdi fajn. Ga ima še katera? Kako ste zadovoljne? Pa kakšne oz. katere imate? Jaz imam Phillipsovega, ki ima dodaten nastavek za fino britje za bikini in pod pazduho.

clock-img

07.03.2007, 21:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz imam Braunovega. Sem si ga pa sama kupila user posted image  - je super zadeva - se z njim brijem pod pazduho in bikini.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.03.2007, 21:34

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Jaz imam Phillipsovega, ki ima dodaten nastavek za fino britje za bikini in pod pazduho.

Jaz imam tudi takega, sem pa ful zadovoljna user posted image . Jaz imam namreč ful težave z depilacijo intimnih predelov - če uporabljam vosek, se mi dlake vraščajo, če pa pobrijem z britvico, se mi pa vse vname user posted image .

Tako da je brivnik zame super, se pobrijem na nulo, izgleda isto, kot da bi se pobrila z britvico, ampak na srečo nimam potem nobenih težav. Pa manj možnosti je, da se urežem user posted image .

Lp, petja

clock-img

07.03.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Jaz mam pa enga iz hoferja je bil jurja in poluser posted image
Ampak je ful doberuser posted image

clock-img

07.03.2007, 22:46

clock-img

lu155

pencil-img

285

jst mam enga še kr starga pa ful dobro dela

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

07.03.2007, 22:53

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

U Taši finouser posted image user posted image user posted image

Jst mam depilator al kako se reče, tudi od Braunovega, a ko si pobrijete noge kej pikajo, al so čisto gladke? koliko časa pa potem držijo obrite?

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

08.03.2007, 07:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz bi si ga tudi rada kupila, pa sem jih v Milerju gledala, pa so tudi po 100 eur, toliko pa ne dam. Cenejšega pa nisem videla oz. en je bil 70 eur, pa tudi to je preveč. Očitno bom še kar pri britvicah ostalauser posted image .

clock-img

08.03.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

Kakšne si pa to gledala, srki? Ker moj ga je v Muellerju kupil in je bil nekaj manj kot 50€. Pa sem jih potem še cenejše, samo ne iste kot je moj, videla v Mercatorju.

clock-img

08.03.2007, 11:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pojma nimam, kakšne znamke, ampak vem, da je bil 100 €, pa "novo" je pisalo, očitno je na novo na tržišču, eni so sicer stali malo manj, ampak še vedno predragi za moj žep. Lahko da so bili še kje kakšni cenejši, pa sem spregledala. Bom mogla še enkrat jim malo šnofat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem