writing-img

Žitova prodajalna v Črnučah

clock-img

16.03.2008, 10:14

clock-img

Putka

pencil-img

3105

A katera kupuje tam sestavine za peko, pa pekače... Je kaj ceneje kot v trgovinah. Rabim namreč dekoracijo za torto, pa me zanima, če se splača tja zapeljat po marcipan, barvila, rožice...

In kje točno je to? v tistem velikem kompleksu, kjer je Siesta ali drugje?

clock-img

16.03.2008, 11:32

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Po te stvari se ti splača v prodajalno pekarne vrhnika.Sam da se trešim se zdajle ne spomnem al je na Vrhniki al kje drugjeuser posted image

clock-img

16.03.2008, 14:05

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Saj zgleda da je to to. Žito je kupil pekarne Vrhnika, pa so najbrž še to štacuno v industrijski coni na Brnčičevi prevzeli. Hvala

clock-img

16.03.2008, 19:39

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

splača se. ampak imaš vse v večjih količinah ne samo npr. za eno torto. drugač pa oni to vse nabavljajo v italiji-tam sem že bila in je še precej ceneje. manjše količine za npr. eno torto pa imaš v zagrebu eno trgovino ki pa je tudi zeloo poceni od vrhnike- no odvisno kaj ni glih vse ceneje.

clock-img

16.03.2008, 21:40

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Ta trgovina na Hrvaškem ni v Zg ampak v Zg. Stupniku, ki je oddaljen od Zagreba 20 km   http://www.sveisvasta.com/

clock-img

17.03.2008, 11:10

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

no saj jaz vem točno kje je ampak za predstavo ostalim da vejo kje približno je to.....pri zagrebu a ne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem