writing-img

Življenje v bloku - hec

clock-img

08.03.2005, 20:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

:)-:)-:)-Mislim da je neki podobnega pri nas:)-

http://www.bozzetto.com/neuro.htm

clock-img

08.03.2005, 21:02

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Dostikrat je res podobno. :((:((:((

:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

08.03.2005, 21:10

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

:bravo: pa še res je. Imamo eno tule dol, pa sem že 100x rekla, da ji bom povedala svoje, totalno nemoralna ženska in potem zjajo tja do jutra in tako:(

Namesto aviona pa imamo nasproti bloka zloglasni zanikrn bife - pa spet ne moremo nič:((

Prava komedija v temle našem blokcu, pa lahko bi bilo super fajn. No, glavno, da mi 4-je uživamo;)

pa-pa Mina1

clock-img

08.03.2005, 21:14

clock-img

lucika

pencil-img

2357

jao, men pa to večino časa ni hec. tak nekak jaz norim kot on iz srednjega stuka:(

clock-img

08.03.2005, 21:23

clock-img

Anonimen

Pri nas je pa kar v redu. Samo v Tiborjevi sobi, ki meji izgleda na sosedino kuhinjo, se ob 6. uri zjutraj ful sliši, ko tastara gospa posodo iz stroja zlaga ali nekaj podobnega z lonci zbija. Pa vodo spušča sto na uro. Včasih, ko sem še jaz tam spala, mi je šlo zelo na živce. Pa ne toliko zaradi mene, ampak ker je Tiborja zbudilo. Tisto z ognjem mi je kar všeč...

clock-img

08.03.2005, 21:26

clock-img

india

pencil-img

5342

Ojoj, še dobro, da se ne spominm več tega, kako je v bloku, saj sem že ollllaallllaaaa let v hiši.:miska:

clock-img

09.03.2005, 12:00

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni se pa bolj zdi ironično, kako jih tisti avion niti malo ne moti, čeprav jih vedno zruka in je glasen, sosedje pa tako zelo....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem