writing-img

Življenjsko zavarovanje - kje??

clock-img

07.08.2008, 10:37

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Ker **** zavarovalnic ponuja najugodnejša življenjska zavarovanja, me zanima, katera je po vašem mnenju res najugodnejša - seveda ne samo finančno ampak tudi nudijo največ. Moj ima pri Merkurju, jaz pa zdaj aktivno razmišljam o tem.

Hvala za odgovore!

clock-img

07.08.2008, 11:39

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Poišči si dobrega zastopnika, ki prodaja več zavarovalnic in ne samo ene, takšen ti bo znal bolj objektivno svetovat, katera je v danem trenutku za tebe najprimernejša - ker od vseh dobi provizijo :)

Si pa moraš predhodno dobro izdelat predstavo, kaj od zavarovanja pričakuješ. Meni je bila pomembna predvsem fleksibilnost, ker sem še toliko mlada, da se v življenju lahko marsikaj zgodi.

Sama imam Kd - težko ti pa rečem kako in kaj, ker ga imam šele dobro leto in z njimi do sedaj nisem imela nobenega opravka, niti z uveljavljanjem kakšnih zahtevkov z nezgodne police, z življenjskim pa sploh ne.

clock-img

07.08.2008, 17:16

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Če mene vprašaš ima ful fleksibilno ponudbo zavarovalnica Wiener staedtische user posted image

Pa samo v vednost-delam za več zavarovalnic in poznam pogoje v nulo.

clock-img

07.08.2008, 23:07

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

jaz mam prizmo od zav. maribor

clock-img

19.08.2008, 13:21

clock-img

Ursa vzajemci.com

pencil-img

26

Podjetje Zavarujte d.o.o. trži produkte vseh zavarovalnic na slovenskem trgu, telefon je 01/280 91 60, ali pa kar po mobitelu pokliči zastopnika 041/393 282 (Alen Lapanja).

clock-img

18.03.2009, 16:39

clock-img

zavar

pencil-img

4

Precej informacija je na http://www.zavpro-zavarovanje.si/zivljenjsko_zavarovanje.html

Ponujajo zavarovanje večine zavarovalnic. Tam lahko tudi skleneš zavarovanje.

clock-img

18.03.2009, 16:50

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Midva z možem imava življensko pri Wiener Stadtische - kolikor sem se zanimala, je bilo nekje najbolj ugodno, pa še velika zavarovalnica je.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

18.03.2009, 18:36

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

18.03.2009, 23:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Midva z možem imava življensko pri Wiener Stadtische - kolikor sem se zanimala, je bilo nekje najbolj ugodno, pa še velika zavarovalnica je.

midva tudiuser posted image  samo življensko...neki lajf stajl....user posted image

...vox populi...

clock-img

20.03.2009, 08:11

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Jaz imam pri Z Maribor Zlato naložbo in DWS. Sem pri Zlati naložbi dobila tudi nagrado ob rojstvu otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem z obema zadovoljna saj ima kombinacijo z nezgodnim zavarovanjem in mi ko sem imela nesrečo sem bila tudi zzzeeelllooo zadovolnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

So what....

clock-img

20.03.2009, 18:18

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Triglav tudi da 10% od zavarovalne vsote za rojstvo otroka že več kot 10 letuser posted image .

clock-img

20.03.2009, 21:16

clock-img

benika

pencil-img

7793

Triglav tudi da 10% od zavarovalne vsote za rojstvo otroka že več kot 10 letuser posted image .

Ja, ampak samo za prvega otroka.Pa še to potem ta znesek odbijejo od končne izplačane vsote (no, vsaj nekaterim).

clock-img

21.03.2009, 07:35

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Pa mi povej,katere zavarovalnice dajo za vsakega otroka nagrado? Me prav zanima,ker slišim to prvič.

clock-img

21.03.2009, 10:26

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Kot sem že napisala Zavarovalnica Maribor pri Zlati naložbi.user posted image

So what....

clock-img

21.03.2009, 11:25

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pa mi povej,katere zavarovalnice dajo za vsakega otroka nagrado?

Glej, ni treba bit sarkastična. Jaz sem samo napisala, da zav. Triglav (pri kateri sem mimogrede zavarovana tudi jaz in celotna moja družina) da prispevek le za prvega otroka. Se nisem zaradi tega nič zgražala.

Mi je pa totalno mimo, da ti nagrado odbijejo od zavarovalne vsote. Če jo že dajejo, potem naj jo še oni krijejo, ne pa da dejansko dajejo meni kot nagrado za otroka moj denar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem