writing-img

žabice ali štumfki

clock-img

19.10.2005, 14:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Eno vprašanje glede oblačenja -

v vrcu imajo ful toplo... tako da je povsem dovolj, če ima pod hlačami samo kratke štumfke. Ampak ko grejo ven je pa kar hladno in bi prav prišle žabice? A jim jih date v omarico, da jih vzgojiteljice oblečejo, a jih mate skoz v žabicah... res ne vem kaj nej...

clock-img

19.10.2005, 15:03

clock-img

želva

pencil-img

1452

Ker delam v vrtcu, se mi zdi najbolje, da otroka pripeljete v vrtec tudi v žabicah in je v skupini lahko v žabah, ko pa gredo ven mu vzgojiteljice oblečejo čez še hlače. Najbolj preprosto.

clock-img

19.10.2005, 15:14

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri nas je tudi tako, kot je napisala želva. Ko so not so v žabicah, če grejo ven pa jim dajo gor še hlače.

clock-img

19.10.2005, 20:59

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Tudi v "našem" vrtcu so notri vsi v žabicah (kot možje v pajkicah...) fuuul luštni...

clock-img

19.10.2005, 21:02

clock-img

Anonimen

Toje res najbolj praktično, kar pravijo punce. Samo v Kranju ne vem, da bi bilo kje tako. Viv, daj ji pod hlače dokolenke, pa jo zgoraj malo bolj obleci. Jaz tako delam. Mislim  na debel pulover pod jakno ali kaj takega.

clock-img

19.10.2005, 21:29

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz ji dam ta tanke žabice, pa itak grejo kmal po zajtrku ven, pol ji pa dajo žabce dol in popoldan je sam v štumfih, sem rekla, naj ji dajo dol, da bo spala brez žab.

Drgač je pa nam svetovala, naj prpelemo otroke v tankih hlačah, pa mamo ene debele v omarci, pa da jih bodo gor zvlekle, da pa cele skupine ne mislijo pred sprehodom v žabe dajat pa pol spet dol. Kako je pa dejansko oblečena v vrtcu dopoldan pa itak ne vem, lohk da je sam v žabah, čeprav dvomim.

Pozim bomo pa vidl kaj bo.... bomo sprot mal improviziral.

clock-img

19.10.2005, 22:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ej, viv jaz se isto sprašujem!
Jutri bo baje topleje kot danes tako da mu bom oblekla hlače iz daftina (tako nekako debelo in toplo kot žamet) pa dokolenkice in bodi ter majčko preko. Štrampelce mu vedno dam poleg v omarico, da ga po potrebi preoblečejo.
Midva greva zjutraj peš v vrtec ko je mrzloooo...tako da je pokrit in zadekan do vratu!

Aja, pa danes sem celo dobila rokavičke zanj na vrvice in frajersko šilt  kapo iz flisa pa šal, da se bo šalil! user posted image

clock-img

19.10.2005, 22:23

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tudi pri nas so v žabicah.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

20.10.2005, 08:32

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pomoje da pri nas niso otroci v žabicah... Uglavnem, dones sem ji dala ene v omarco, moram pa popoldne vprašat vzgojiteljico kako in kaj.

Sicer ma pa hlače, body, pa majčko z dolgimi rokavi čez. V omarci ima pa še en pulover, da ji ga dajo pod jakno, če grejo ven.

HOČEM POLETJE!!!!

clock-img

20.10.2005, 11:01

clock-img

mamci

pencil-img

179

oj,

jaz sem bila v isti dilemi in sem našla v tgovini tanke žabice, ki se mi zdijo ravno pravšnje za zdaj.

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

21.10.2005, 11:04

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt ga kar dajem v žabice ker je zjutraj kar mrzlo potem pa se  popoldan mal otopli ampak je razlika sm v par stopinj cenzijah...v našem vrtcu majo tud žabice...drgač bi bil moj že prhlajen zarad teh temperaturnih nihanj...user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 21.10.2005 11:05:54 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

21.10.2005, 11:35

clock-img

viv_

pencil-img

9144

No, sem vprašala vzgojiteljico, pa je rekla nej ji dam kr žabice gor, pa da jo bojo slekl če ji bo vroče.

clock-img

21.10.2005, 14:14

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Jaz ji pa nikoli ne oblečem žabic za vrtec,ker tamali skoz divjajo in jim je hitro vroče.

Pri teh,ki so še v plenicah itak ni problem,kajti v vsakem primeru jih previjejo preden gredo ven in jim dajo lahko takrat spotoma še žabe gor.
Nimajo dodatnega dela.

Moje mnenjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem