IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen in da jaz to noro čutim.
V naši dolini imamo nek zavod, kjer bi našla takšnega tipa ki bi bil zelo nor. Morda bi ta lahko zadovoljil tvoje želje.
Drugače pa, a veš da ženske na dan povprečno porabijo 5000 besed, moški pa le 3000? In ko prideš zvečer domov se vate vsuje plaz besed, da ne prideš do besede. Potem pa reče, ja zakaj pa nič ne odgovoriš? Pa ji poveš, da si svojo kvoto besed za tisti dan že ponucal, njej jih je pa še 2000 ostalo.
No saj se je tudi Sita do pred nekaj leti ves čas pritoževala, zakaj ji ne izkazujem svoje ljubezni z besedami. Velike besede o ljubezni so pač glasba za ženska ušesa. Zato je tudi lahko žensko speljat v svojo posteljo, če znaš dobro na dušo pihat. Al istina je nešto drugo. Jaz ji svojo ljubezen pokažem na mnogo drugih načinov, samo naučiti se je morala, da jih je sploh sposobna opazit, sadaj je pa skoraj povsem zadovoljna tudi z mojim načinom izkazovanja ljubezni.
No, kakšne drobcene besedne izpovedi ljubezni se še vedno ne bi branila, samo to mi pa gre bolj težko z jezika. Raje ji ljubezen izpovedujem z nagajanjem.