writing-img

žar

clock-img

25.03.2011, 22:46

clock-img

tanja75

pencil-img

162

V kratkem imamo praznovanje. Pa bi rada nasvet kaj še lahko naredimo na žaru. Da ni glih vedno klasika meso, zelenjava. Je katera že probala sir za žar Mu?

clock-img

26.03.2011, 09:52

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Ligni z zara so odlicni mmm:)

clock-img

26.03.2011, 09:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.03.2011, 13:33

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

V kratkem imamo praznovanje. Pa bi rada nasvet kaj še lahko naredimo na žaru. Da ni glih vedno klasika meso, zelenjava. Je katera že probala sir za žar Mu?

Sir za žar je svetoven, ampak nam je veliko boljši kot mu, Olimski beli sir za žar.

clock-img

26.03.2011, 16:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Na žar lahko vržeš:
ribe,
lignje, polnjene lignje,
nabodala ali mesna/zelenjavna/škampovi repki+ribe (vmes dodaš zelenjavo),
zelenjava na žaru (bučke, malancani, pisana paprika- najboljša je rdeča, šampijoni, čebula),
škampi ali kozice,
ananas
olimski sir
meso(vratovina, perutničke, nabodala, jagenjčkova zarebrnica, svinjska rebrca, čevapi, hrenovke, hrenovke s slanino, pikantne klobasice

Jaz na velik pladenj ali krožnik natrosim rukolo, na njo pa potem naložim sir iz žara in zelenjavo, pa še za okras kak češnjev paradižnik in pinjoleuser posted image .

Meso ala vratovina, rebrca... dam obvezno že zjutraj v paco: olivno olje, velik strtega česna in rožmarin

Kot je KIKI rekla, če kupuješ sir, kupi olimskega. Še vsi do sedaj so bili razočarani nad MU- FUJ

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.3.2011 16:06:19 >

clock-img

26.03.2011, 20:33

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kot je KIKI rekla, če kupuješ sir, kupi olimskega. Še vsi do sedaj so bili razočarani nad MU- FUJ

meni je tudi olimski boljši, mojmu pa od MU-ja!

clock-img

26.03.2011, 21:33

clock-img

Anonimen

Meni je sir za zar svetoven. Potem so mi ful dobre na zaru pecene sitake, polnjeni lignji, banane, ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 26.3.2011 21:34:50 >

clock-img

28.03.2011, 11:58

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

Sir za žar je svetoven, ampak nam je veliko boljši kot mu, Olimski beli sir za žar.

ja tale olimski je božanski, mu je pa meni osebno katastrofa

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

28.03.2011, 12:02

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli ravno učeri MU sir za kosilo ... in men je bil čist kul ... bom pa še tega olimijskega probala, če je res tolk boljši.

clock-img

28.03.2011, 12:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Meni je razlika očitna, MU je precej plastičen-dejasnko kot da bi plastiko žvečil, bolj žilavi, in med zobmi ti kar nekaj škripa oz cviliuser posted image . Olimski je bolj "naraven"user posted image .
Enkrat ni bilo olimskega, pa smo MU vzeli in takrat je tudi na pikniku ostal po krožnikih, medtem ko olimski vedno zmanjka

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.3.2011 12:17:00 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem