writing-img

želiva si novega člana

clock-img

20.11.2007, 18:41

clock-img

onur

pencil-img

2700

Pozdravljene! Z mojim razmišljava o novem članu. Bila sem na pregledu pri ginekologu tako, da je z mojim telesom ok, samo poskušati moram zanositi. Ginekologinja mi je priporočila jemanje folne kisline še preden zanosim. Kupila sem si Elevit Pronatal, kjer so noter še drugi vitamini. Kaj pravite na jemanje tega pred zanositvijo.

clock-img

20.11.2007, 18:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pred zanositvijo ne vem, jaz sem jih jemala po porodu in ti povem, da sem se začela redit. Na enkrat sem imela velik apetit. Pa moja prijateljica isto.

clock-img

20.11.2007, 18:47

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Sama sem jemala Tifol ampak mislim da je prav da jih jemljes nekje 1 mesec pred zanositvijo in potem tja do 3 meseca nosecnosti. Upam da sem ti kaj pomagala.

clock-img

20.11.2007, 18:51

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Sem med nosečnostjo jemala Elevit in imela barvasto sranje. Tudi druge so podobno opazile. Me pa ni motilo, pa tudi apetit ne bi pripisala tabletam.

clock-img

20.11.2007, 18:56

clock-img

onur

pencil-img

2700

Hvala za odgovore. lp

clock-img

20.11.2007, 18:57

clock-img

varci

pencil-img

194

Ojla, tudi jaz jem Elevit in se mi zdi Ok. Sem tudi jemala Tifol, ampak Elevit ima vse ostale vitamin in minerale, ki jih potrebuješ. Jesti jih začneš, ko načrtuješ zanositi. Nekatere ga jedo prve 3 mesece, nekatere pa vso nosečnost in še med dojenjem.

Veliko srečeuser posted image

clock-img

20.11.2007, 20:15

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Hoj,

Radenska - tud jaz jemljem tifol (že 4 mesece). Mi je tko svetovala G. Jemala ga naj bi do zanositve in potem še tri mesece.
Zaenkrat ne opažam nobenih stranskih učinkov.

Pozdravčki

clock-img

20.11.2007, 20:20

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Sem med nosečnostjo jemala Elevit in imela barvasto sranje.

Putka, ti si faca user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2007, 20:48

clock-img

nicnic

pencil-img

190

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Sem med nosečnostjo jemala Elevit in imela barvasto sranje.

Putka, ti si faca user posted image user posted image user posted image

Sem brala pa brala in sem šele sedaj ugotovila, da piše sRanje in ne sanje. No, nekako lažje sem si predstavljala barvaste sanje.user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

20.11.2007, 21:57

clock-img

Jurca

pencil-img

11

Tudi meni je ginekologinja svetovala tifol za prve tri mesece. Kasneje pa sem jemala Elevit, ker sem imela premalo železa, kar se tudi rado zgodi. V Elevitu pa je vse to že not, zato tubi "barvasto sranje" - zaradi železa.

clock-img

21.11.2007, 00:03

clock-img

polaris

pencil-img

887

Jaz jemljem Tifol že skoraj dve leti, pa se prav krasno počutim (pa tud na wc-ju ni nič barvastega). Priporočal mi ga je G in naročil, da ga jemljem do zanositve in potem še nadaljne 3 mesece.

Ima pa Naja3 prav, na teži sem v tem času res kar nekaj pridobila.

clock-img

21.11.2007, 00:08

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

Sem brala pa brala in sem šele sedaj ugotovila, da piše sRanje in ne sanje. No, nekako lažje sem si predstavljala barvaste sanje.user posted image

user posted image user posted image user posted image Nicnic GENIALNO, do solz si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2007, 10:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

No sam za info, po 3.mesecu user posted image  sem zdaj začela jemat centramed mam, kjer imaš še ful vitaminov noter.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem