cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

želja še vedno ostaja

clock-img

07.01.2007, 22:22

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

ojla punce,

po dolgem času sem spet pokukala na forum, prej mi je bil kar vsakodnevno branje...namreč v nizu preiskav zakaj po več kot letu dni ne morem zanosit so mi en stresni hormon ugotovili povišan, to je povleklo za sabo slikanje glave (zdaj čakam kaj bodo pokazali izvidi in me je pošteno strah), in še kup drugih stvari (preiskave ščitnice, ...) ...na izvide pa še čakam...in vse skupaj mi je prejšnjo (veliko) željo po user posted image  obrnilo najprej v željo, da se vse to uštima, potem bo pa tudi že še user posted image .. upajmo...toliko, malo sem vam potožila, držite se vse!!

clock-img

07.01.2007, 22:29

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Drži se user posted image  Želim ti, da bo vse OK in da zagledaš user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

07.01.2007, 23:44

clock-img

pot

pencil-img

1487

Držim pesti zate. Kar pogumno naprej, ne povzročat še več stresa s skrbmi.

clock-img

08.01.2007, 13:23

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Drži se in stopaj  pogumno po poti naprej.Želim ti,da se stvari odvijejo kot se morajo.Naj te spremlja veliko moči in pozitivnih misli.

Objem zate user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

08.01.2007, 15:21

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

DRŽIM PESTI ZATE!

EN VELIK user posted image IN user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.01.2007, 12:02

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

hvala za spodbude, kot kaže se bo vse uredilo, dobila sem delne izvide, neka žleza je bila očitno povečana, zaradi česar so bili vsi hormoni zbrkljani, a to se da uštimat s tabletami (jih že jem danes, čeprav mi je po njih ful slabo!) tako da počasi bomo spet začeli zbujat željo po user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem