writing-img

želodec

clock-img

11.04.2005, 14:58

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Povejte mi vse tiste,ki imate težave z želodcem.Kako jih odpravljate?Meni se je namreč spet vnel želodec in je groza.:(Sem na bolniški.Imam tablete ulzol.Skrbi me tudi,ker bi rada imela še enega :duda:,kako pa bo potem,ko ne bom smela jesti tablet?:(

clock-img

11.04.2005, 15:05

clock-img

viv_

pencil-img

9144

kuhaj si laneno seme

clock-img

11.04.2005, 15:06

clock-img

Anonimen

Vera...najprej živce v zbor.Nič sekiranja pa ne bo želodčnih težav.Ko boš pomirjena ne bo potrebno tablet.
Za kaj več bi pa morala mojo buklo pogledat.Pa prehrana tud,saj imaš najbrž dieto-držat se je treba nič stranskih poti nič izgovorov:sam danes sej mi ne bo škodval.8)

clock-img

11.04.2005, 15:14

clock-img

india

pencil-img

5342

Vinsko rutico namoči v žganje in počakaj par dni...meni pomaga majhen požirek zjutraj ali pač kadar boli želodec. Mož si je tako lajšal bolečine ob rani na želodcu.:rozica::miska:

clock-img

11.04.2005, 15:50

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Miška,kaj pa je to vinska rutica?:ups:Ja neva,vem da so to največ živci.Sej bom rekla zdravniku naj mi da rajši napotnico za psihiatra.pa res bom to rekla.:ups:Se mi zdi da bi mu lahk čist vse povedla.Sej doma nimam nekih problemov,sam ta šiht me bo pa v grob spravu.:(

clock-img

11.04.2005, 16:04

clock-img

Anonimen

Vera, tudi ekstra deviški olivno na tešče pomaga. Vsako jutro en dolg požirek tri tedne. Preverjeno. Najbolje je, če imaš domačega :zmeden2:

Mi si ga vsako leto iz Dalmacije prinesemo, pa potem delamo preventivne kure.

clock-img

11.04.2005, 16:06

clock-img

india

pencil-img

5342

Vinska rutica je rastlina,ki raste na travnikih, a če je ne poznaš,je bolje da jo kupiš od kakšnega zeliščarja. Res pa,kot pravi Albinca, pomaga olivno olje, a ne sme biti industrijsko, pa še šrebavo ti uredi.

clock-img

11.04.2005, 16:14

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Sok ALOE VERE, kakšen deci na dan ali pa takrat ko te začne bolet. Je pa res, da ga v nosečnosti ne boš smela. Lahko pa zdaj probaš;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem