writing-img

želodec

clock-img

22.04.2006, 08:58

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Mene pa zanima, če še katero v nosečnosti pogosto boli želodec. Jst opažam, da se mi to res velikokrat dogaja, prej se mi zdi, pa s tem nisem imela ravno težav.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

22.04.2006, 09:45

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja meni se to dogaja v 8. in 9. mesecu nosečnosti. Se mi zdi, da zato, ker je otroček že tako velik, da pritiska na vse strani.

clock-img

22.04.2006, 11:55

clock-img

Anonimen

Ja mene!user posted image
Jedla sem buscopan, pa sem dobila rano na želodcu, ker sem ga jedla na prazen želodec.
Sedaj mi je G napisala ranital tbl.in je bolje.

LP

clock-img

23.04.2006, 07:50

clock-img

Vesna

pencil-img

499

jaz sem mela prej večkrat težave z želodcem,odkar sem noseča,pa se bolj poslušam,in pazim na prehrano in nimam več teh težav.sej nisem nikdar jedla packarij,ampak dokaj zdravo hrano.zdaj pa še bolj,ker če ne me telo samo opozori z bolečino.noseča pa sem 5 mesecev in pol.

clock-img

24.04.2006, 09:06

clock-img

Doti

pencil-img

21

Tudi mene večkrat boli želodec, zato sem že nekaj časa pozorna na to kar pojem. Ugotovila sem, da ne smem jest čebule - kuhane ali surove in še kup drugih reči. Sem šele v četrtem mesecu, tako da je otrok še premajhen, da bi pritiskal na želodec.
Nisem pa ravno pristaš tablet, sploh ne sedaj v nosečnosti, zato raje poskusim z zdravo prehrano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem