cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

žemlja

clock-img

20.01.2006, 12:44

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Kako malega naučit, da bi jedel žemljo? Naša jo samo drobi po celem stanovanju, s prstki krpa, v usta pa ne da, samo čaka, da ji dam jaz...

clock-img

20.01.2006, 14:40

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Saj bo. Ne skrbi. Samo da ni lačna.

clock-img

20.01.2006, 17:50

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Ko bo pripravljena, bo pa jedla. Prisilit je ne moreš. Sam večkrat ji jo daj, pa bo že sčasoma pokapirala.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

20.01.2006, 19:18

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Naša je začela kar sama od sebe.Zdaj pa je zelo lepo.

clock-img

20.01.2006, 19:31

clock-img

rikica

pencil-img

294

Bo že sama skužla.Daj ji ko bo lačna.Moja se je na začetku tudi samo nekaj igrala,sedaj pa je najbolj  vesela ko dobi žemljico.

clock-img

20.01.2006, 20:21

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Tejč, naša pa žemljo, no, v bistvu skorjico kruha že da v usta in slini in melje in nekaj poje, imamo pa tak problem kot ti, pri sadju. Če ji jaz dajem v usta vse poje (koščke mandarine, banane), sama pa ne zna.

Jaz jo dam zdaj kar v stolček, pred njo na mizico večji plastičen krožnik (ki se prisesa na mizo) in noter koščke sadja. Tu pa tam ji je celo uspelo nesti košček v usta.
Samo hudič je zdej, ker je pogruntala, da se da banana fino stlačit v roki. In jo stisne v pest in potem se ful reži, ko ji med prstki ven pogleda.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem