writing-img

žena ima gripo

clock-img

19.02.2005, 20:56

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

žena že 5 dan boleha za gripo in ne preneha s kašljanjem kašelj je vedno bolj boleč

LP Mož od frizerke

clock-img

19.02.2005, 20:57

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Ja, pol pa bodi solidaren - hitro se pejt mal z njo pocartat, da še ti kaj dobiš - bosta kuhala oba!:)-:)-:)-

LP in čim prej se pozdravite!

clock-img

19.02.2005, 20:58

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

točno to dajem pravkar sama skozi:((
Jemljem lekadol in slezov sirup (miri kašelj)...in upam na boljše čase.

LP

clock-img

19.02.2005, 21:00

clock-img

india

pencil-img

5342

Poglej iznjadljivost,:)-:)-:)-:)-,zdaj ko je pa žena bolana, je pa mož prišel malo k nam!

Hitro jo pojdi pocartat in ji skuhat kakšnega dobrega čajčka!!!:rozica::rozica:

clock-img

19.02.2005, 21:01

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

in ta slezov sirup kaj pomaga.Žena namreč pije sinecod in pojedla je že škatlico panatusa pa nič ne pomaga.

clock-img

19.02.2005, 21:02

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

čajček je ravno kuhan razvajat pa je nesmem preveč ker potem to rada izkoristi

clock-img

19.02.2005, 21:02

clock-img

india

pencil-img

5342

Sinecod je za izkašljevanje, še bolj sili na kašelj in ga pred spanjem sploh ne sme jemat. Slezov sirup pa kašelj miri, še bolje pa je, če dobiš resept za Pholcodine,ki po najnovejših raziskavah edini zdravi kašelj!:miska:

clock-img

19.02.2005, 21:06

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

No pri nas je pa ravno obratno! Sem tudi jaz pravkar svežega čaja skuhala za možička,ki ga še kar kuha vročina.Pa tud neki grdo kašlja,bo treba it po kak sirup!;)

clock-img

19.02.2005, 21:07

clock-img

Anonimen

Zadnjič je Lenny pisala o tem, mi smo peizkusili na moji mami, ki ima vedno zelo trdovraten kašelj in je delovalo:
Kupi črno redkev (jih imajo v Mercatorju in so čisto poceni - npr. pet komadov - so bolj majhne), odreži vrh, izdolbi vsebino in vanjo daj malo medu - ne do vrha - kako zličko. Pusti čez noč, da rekdev da od sebe sok, nato pa naj zjutraj in čez dan to vsebino poje - saj ni veliko, okus je pa po medu.

clock-img

19.02.2005, 21:08

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja Splišni, ta recept je izredno dober, a ne smejo tega uživat sladkorni bolniki, je mojmu očetu to dohtarca prepovedala!

O Valenty, hello!!!:rozica::rozica:

clock-img

19.02.2005, 21:10

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

Pr nas smo pa sladkor not dajal,pa se je tamala sam skremžla!Ampak med bo pa šel pogrlu dol!:)-

clock-img

19.02.2005, 21:13

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

splišni,se strinjam.Preizkušeno..dobro pa tudi.Pomaga pa tudi kuhana čebula.
Čebulo kuhaš tako dolgo,da popije vso vodo,/vode daš toliko,da je čebula orng pokrita /.Potem pa to kuhano čebulo prepasiraš čez eno cedilo in zmešaš z žličko medu.
Sploh nima okusa po čebuli,je kar okusno.Meni še nikoli ni bilo treba pojesti več kot eno čebulo, je blo prej dobr.:muca:

clock-img

19.02.2005, 22:14

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Meni je pa zadnjič primoza dal takšen recept, beje zelo pomaga a ga jaz na srečo insem rabila:

Stisneš sok čebule in potem daš za polovico količine soka čebule zraven meda in to poješ. Baje pomaga.

Je pa podoben recept kot recept od *tare.

clock-img

19.02.2005, 22:52

clock-img

Annny

pencil-img

4837

malce že pomaga, ampak kratek čas:((:((

clock-img

20.02.2005, 07:53

clock-img

Anonimen

Bljak, kašni recepti. Po moje te tud odpre, a?:-)) Maš cajt do sekreta pridt?

clock-img

20.02.2005, 10:12

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Še to: zelo pomagajo tablete Clarinase (pa sem drugače zelo proti raznim zdravilom)- odprejo dihalne poti, zmanjšajo otekline..
LP

clock-img

20.02.2005, 10:39

clock-img

.ču

pencil-img

1181

OJ,Annny pa ja nisi zbolela:(
Če se nisi prezgodej hvalila,kako se te noben:hudicek:virus ne prime:(a vidiš,tud najboljšim se dogaja:)-:(
No,mal heca to nikol ne more škodit,a ne?

Dej bod pridna,nej te tvoj:love: dragi mal pocrklja,lepo pij čajčke in vitaminčke in pazi na Najo,da kej ne pobere še ona:rozica:

Lp,M:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem