writing-img

ženska ejakulacija

clock-img

09.05.2010, 16:59

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Pozdravljene!

Sem malce iskala po tem forumu, pa kaj dosti o tem niste še pisale. Pač nekaj že, ampak kot drugje, tudi tule je ta pojav očitno skoraj neznan. Jaz pa se s tem ubadam praktično že odkar imam spolne odnose. In te vode je običajno v takih količinah, da ne pomaga podstavit samo brisačo, temveč moram pod brisačo dat še nekaj nepremočljivega. In tako se običajno, namesto, da bi se sprostila ukvarjam s tem, kdaj in kako bom podložila. Kako rešujete problem tiste, ki se vam to dogaja?

clock-img

09.05.2010, 19:14

clock-img

Greenie

pencil-img

234

Ne vem svetovat, ker se mi to ne dogaja. Je pa lahko partner srečen, ker vedno ve, da te je pripeljal do orgazma :)

clock-img

09.05.2010, 20:07

clock-img

Anonimen

Doživela enkrat in sva hitro šla v P, ker sem mislila, da mi je odtekla voda user posted image user posted image user posted image user posted image je bila na koncu kar malo neprijetna situacija....
Najboljše, da si nabaviš tiste nepremočljive podloge, ki so za dojenčka in jih menjavaš.

clock-img

09.05.2010, 20:51

clock-img

Anonimen

pred odnosom nujno izprazni mehur

clock-img

09.05.2010, 21:20

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Hvala, ker skušate pomagat. A verjemi anonimna, da izpraznit mehur ne pomaga skoraj nič. In grenie to, kar praviš, vsaj zame ne drži, ker lije še pred orgazmom. Zato bi res rada koga, ki se mu to dogaja, ampak očitno smo taki zares redki.

clock-img

10.05.2010, 08:03

clock-img

Senčka

pencil-img

17

Temu se po angleško reče squirting. Jaz tega ne doživljam, sem pa že veliko prebrala o tem. To voda ne priteče iz mehurja in je brez vonja in barve. Pa menda so orgazmi veliko bolj intenzivni. Jaz ti zavidam user posted image .

clock-img

10.05.2010, 13:50

clock-img

pizmovka

pencil-img

35

Meni se je to zgodilo enkrat, kmalu po porodu, ko so bile mišice še bolj ohlapne. Sem pa čutila, da mi je pritekla voda iz mehurja. Ful zoprn občutek ... hkrati pa je bilo to pri res močnem orgazmu, mislim, da pri četrtem zaporednem. Res mešani občutki.
Pri naslednjih odnosih sem se pa čisto preveč ubadala s to vodo in kako jo bom zadržala. Se mi to ni več ponovilo, res pa pred odnosom vedno izpraznim mehur.

clock-img

10.05.2010, 13:53

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Mater, ne vem. Lavor? Blazino za v vodo? Odsvetujem pa električno blazino.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem