writing-img

živalski vrt zagreb, ideje za počitnice

clock-img

26.06.2006, 11:41

clock-img

clea

pencil-img

863

Živjo,

zanima me,če je katera že bila v zagrebškem zoo. Ali obstaja kakšen link? Zanima me pa zato,ker imam malega brata,ki ima neskončno rad živali (naravo nasploh), ljubljanksi zoo pa že pozna na pamet :).
Se mi zdi, da je ena punca enkrat tukaj na rr pisala o enem živalskem vrtu v slo,kjer imajo opice kar odprte (upam, da nisem sanjala tega :) ).Kje je to?

Priporočljiva pa je tudi kakršna koli druga ideja za 1-dnevni izlet po slo v času počitnic.

Hvala za pomoč in vroč pozdrav!

clock-img

26.06.2006, 12:06

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

http://www.ringaraja.net/izleti.asp

Potem ko preštudirate tole "ponudbo" je smiselno z googlom malo pobrskati, ključne besede izleti otroki. Ponudba je zelo široka, mladi starši smo še kar pomemben segment potrošnikov.

< Sporočilo je popravil primoza -- 27.6.2006 8:14:20 >

clock-img

27.06.2006, 07:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Živalski vrt v Zagrebu lahko samo priporočim. Je veliko večji in boljše urejen kot ljubljanski pa še vstopnina je veliko cenejša.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.06.2006, 15:54

clock-img

clea

pencil-img

863

HVALA OBEMA!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem