writing-img

življenska doba pudra :)

clock-img

09.03.2007, 09:27

clock-img

solatja

pencil-img

952

že od oktobra imam vichyjev puder, ker ga skoraj nič ne uporabljam. sicer sem z njim zadovoljna, amapk noče ga zmanjkat (30 ml). user posted image user posted image user posted image
zdaj razmišljam o nakupu novega, in sicer iz (naj)višjega cenovnega razreda (npr.  Lancome, Dior, YSL, Chanel... kakšni predlogi? se mi na pomlad sploh splača kupvat nov puder, ki ga (s tako porabo, ki pa se zna ob kvaliteti pudra izdatno povečatuser posted image ), do poletja zagotovo ne bom porabla? bo jesni še ok? priporočate kako fajno tenirano kremo namesto pudra?? ker imam mešano- mastno kožo, bi blo fajn, da je kak lahek, z zaščitnim faktorjem in seveda precej obstojen itd. (blablabla)user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2007, 09:44

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz mam Diorjevega - najboljsi do slej!! user posted image user posted image user posted image  

Gospa sem.

clock-img

09.03.2007, 09:48

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz imam trenutno Dior fluid puder, pa razmišljam ravno obratno kot ti, da bom za čez poletje, ko bo toplo nabavila enga vicy-jevega, lažjega. Meni je ta diorjev sicer ful fajn, res lepo prekrije in je zelo obstojen, ampak se mi zdi tak težek na koži, da bi čez poletje raje imela kaj bolj zračnega. Sicer je pa najboljše, da greš v kakšno drogerijo in prosiš za testerje, pa malo sprobaš, pa boš sama videla, kaj ti najbolj ustreza.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

09.03.2007, 16:23

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Soncece, tale moj Diorjev je meni ful lahek. user posted image user posted image user posted image Kot da ne bi imela nic gor. Je pa Dior Eclact Satine, al nekaj takega.. Katerega pa imas ti? 

Gospa sem.

clock-img

09.03.2007, 16:30

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Soncece, tale moj Diorjev je meni ful lahek. user posted image user posted image user posted image Kot da ne bi imela nic gor. Je pa Dior Eclact Satine, al nekaj takega.. Katerega pa imas ti? 

jst mam tud tega...pa mi kozo kljub vsemu skup vlece...se najrajs mam kar tonirane kreme od vichyja...

clock-img

09.03.2007, 16:35

clock-img

TaisTa

pencil-img

31

Solatja, baje je zelo kvaliteten Lancome Teint Idole Ultra. Do sedaj še nisem spoznala punce, ki ne bi bila zadovoljna z njim (katere so ga pač poskusile). Pa tudi odtenki za porcelanke obstajajo, kar je pri nas prava redkost. Je pa baje srednje prekriven, obstojen, da naravni videz, s SPF 10, lakeh, nemasten, nekomedogen. Skratka, kar si zamisliš! =) Sama ga še nisem imela čast poskusit.

clock-img

10.03.2007, 16:19

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Jaz imam fluida. Mogoče je moj bolj težek, ker je vlažilen user posted image ne vem, sicer sem z obstojnostjo res zadovoljna, ampak tistega občutka lahkotnosti kože pa ravno nimam. Sploh, ko se mažem z njim, ko da bi se s kako pasto mazala user posted image ko se pa vpije, je pa vredu - moram še kakšnega poskusit, samo najprej bom tega porabla, je predrag za stran metat user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

10.03.2007, 19:16

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jst pa mislim, da čez poletje ne kupovat pudra, kupi raje obarvano kremo, ki jo lahko potem, še v jeseni uporabljaš kot podlago za pod puder.

Meni je čez poletje veliko lepše dat na sebe to kremo kot pa puder, ki se potem v vročini fajn topi na obrazu...

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem