writing-img

žužki...

clock-img

19.07.2010, 22:44

clock-img

carbene

pencil-img

143

Oj, na vas se obračam s problemom, ki ga imam nekaj časa v stanovanju. Tam namreč po stenah opažam take mini mini (ca. 0.5 do 1 mm) žužke svetlo do temno rjavkaste barve (in zdi se mi, da imajo dokaj dolge tipalke). Zdi se, da imajo radi tudi špranje vtičnica oziroma stikalo-stena. Če se ne motim, sem jih prvič opazila, ko sem v stanovanje privlekla ene stare zvezke s faksa, ki so bili dokaj dolgo v garaži (zunaj), največ žužkov je pa bilo na stenah okoli regala s knjigami (ipd.) in med listi papirja v tem regalu. Sicer izgleda, da ne "grizejo," ampak vseeno se mi vedno naježi koža, ko jih vidim, ker jih kljub takojšnjemu stiskanju s papirjem enostavno ni in ni konec. user posted image user posted image In nimam pojma, od kod prihajajo. Preizkusila sem učinek Raida (doza za v vtičnice + razpršilo): za nekaj časa se potuhnejo, ob odstranitvi Raida se pa zopet pojavijo. user posted image

Prosim prosim, ima kdo kakšno idejo, kaj ti žužki sploh so in kako se jih znebiti za vekomaj? Hvala!!

clock-img

19.07.2010, 22:45

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: carbene
Prosim prosim, ima kdo kakšno idejo

Ne odstranjuj Raid-a. user posted image

clock-img

19.07.2010, 22:47

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

clock-img

19.07.2010, 23:07

clock-img

carbene

pencil-img

143

O jaa, hvala!! user posted image Čudno, da te teme prej nisem opazila... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem