cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1. čez PDP kaj pa 2.?

clock-img

17.12.2007, 12:07

clock-img

mml

pencil-img

4156

Tiste, ki ste prvič rodila po PDP, kako je bilo pa drugič? A ste bile tudi čez PDP ali mogoče prej? Mi smo našo gospodično "zbajakli" ven 9 dni po PDP, ker se ji nikamor ni dalo user posted image , zdaj v drugo sem si pa v glavi kar zacementirala, da bom tako ali tko spet čez PDP (pa je glede na M in vse ostalo PDP čisto pravilno določen), pa me zanimajo vaše izkušnje.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

17.12.2007, 12:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.12.2007, 13:04

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Obakrat čez rok. Prvič 2 dni, drugič 5 dni (pa so mi napovedovali, da bo verjetno kaj prej, ha ha, nič ni bilo iz tega)

LP, Ninica

clock-img

17.12.2007, 13:04

clock-img

AKP

pencil-img

1004

1. 7 dni čez PDP
2. 2 dni čez PDP

clock-img

17.12.2007, 13:10

clock-img

modanik

pencil-img

37

prvič je prijokal na svet naš pikec osmi dan čez rok, sedaj pa zopet nestrpno čakm, pa nič.Danes je prvi dan čez rok, toda nič se še ne dogaja, očitno bo tudi sedaj podobno, jutri mamo pregled, pa bomo vidl, kaj bo

clock-img

17.12.2007, 13:52

clock-img

April

pencil-img

5459

prvič 2 dni, drugič 1 teden po pdp. obakrat so mi mehur predrli, ko sem bila že 3 cm odprta in brez popadkov. torej so mi zmeram dali na izbiro, da grem lahko še domov.

clock-img

17.12.2007, 17:10

clock-img

Anonimen

1. - 5 dni čez PDP, sprožen porod
2. - 11 dni čez PDP, sprožen porod

clock-img

17.12.2007, 17:15

clock-img

limma

pencil-img

1098

Jaz sem se rodila 12 dni čez PDP, sestra pa nekaj let kasneje 7 ali 8. Mami je rekla, da je vedela, da bo tudi ona zamujala.

clock-img

17.12.2007, 19:47

clock-img

mml

pencil-img

4156

No očitno glede na tele vaše odgovore bomo tudi tokrat čakali čec PDP user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem