writing-img

1. UZ pregled

clock-img

12.11.2007, 15:41

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla,
jaz imam jutri prvi UZ pregled v nosečnosti na GK v LJ (7 tednov in 2 dni). Sem po IVF postopku in me zanima, ali že pri prvem UZ dobiš slikco. Kako je s tem? Je to za plačat? Ste šle same na UZ ali s partnerjem?

Hvala.

LP Martinščica

200% MAMI

clock-img

12.11.2007, 15:44

clock-img

Anonimen

Jaz je nisem dobila.Sem pa bila s fantom na pregledu.Uživaj na UZ...

clock-img

12.11.2007, 15:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni je dala slikico, plačala nisem nič. Partner pa je počakal zunaj. Odvisno od G do G je..eni dovolijo drugi ne. Moja dovoli šele v drugi polovici user posted image .Delala ti bo vaginalni UZ še in boš lepo videla srčka že.user posted image

Moraš pa pri slikici uporabiti domišljijo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

12.11.2007, 15:50

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Jaz sem bila na prvem UZ pregledu sama. Delala je vaginalni UZ. Sliši se srček, vidi pa samo rumenjak al kako se že reče... user posted image  Dobila sem dve slikici....čeprav....se strinjam s Taulo...Kam pa pridemo brez domišlija.... user posted image

Uživaj in vprašaj G. vse kar te zanima....user posted image

clock-img

12.11.2007, 15:51

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Za slikco reči, če bi slučajno pozabili...
Videla boš user posted image ...
Dragega imej sabo, saj če je G normalen bo dovolil... Tud moj je bil pri vaginalnem zraven. user posted image Saj stoji pri tvoji glavi, pa tud tvoja.... mu ni tuja.
Ne razumem zakaj ne sme bit partner pri vaginalnem UZ...pri porodu pa... Mislim, da je razlika OčItNa!!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

12.11.2007, 15:51

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Jaz sem plačala prvi pregled ( ginekološka klinika lj), slikice nisem dobila; bila sem sama na pregledu.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

12.11.2007, 15:55

clock-img

sinskaT

pencil-img

1075

Prvi GP sem imela v 9. tednu, partnerja pa G ni pustila zraven (vaginalni UZ), dobila sem par slikic in seveda nisem plačala. Se je pa kar že lepo videlo zarodek. Eden izmed naj. dnevov zame. Ne bom pozabila kako je bilo, ko sem prvič videla našega malega plavalca, kako je že migal in se poganjal z majhnima nogicama...

Vse dobro želim!

clock-img

12.11.2007, 16:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2007, 17:37

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Jaz dobim pri vsakem pregledu vsaj eno sličico (nikoli nič ne vprašam, mi jo kar sam g. da).
Je pa res da pri prvih pregledih potrebuješ veliko domišljije da kaj vidiš, tako kot je to že omeila tudi taula user posted image
Srečno na prvem pregledu!

Lp

clock-img

12.11.2007, 20:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem obakrat na prvem pregledu dobila slikico, ampak sem morala reči za njo in jo tudi plačat user posted image  Mislim, da je 2 evra zdaj. No, denar ni važen, samo da je moja pikica ok.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem