writing-img

1. maj v Egiptu/Grčiji/... vaše izkušnje

clock-img

03.02.2008, 21:22

clock-img

Biba74

pencil-img

49

Pozdravljene!

Prvomajske praznike želimo preživeti nekje na toplem, kjer bi se naš 2-letnik lahko kopal v morju.

Ima katera izkušnje z Egiptom v tem času? V katerem hotelu ste bile?

Kako pa je takrat s kopanjem v Grčiji? Kakšne so vaše izkušnje z Grčijo v začetku maja?

Hvala za vse izkušnje, ki jih boste delile z mano.

Lp, Biba

clock-img

04.02.2008, 08:05

clock-img

ella2006

pencil-img

203

za 1 maj v egiptu lahko naletiš že na zelo visoke temperature. Nekaj let nazaj so naši znanci imeli že za 1 maj 35C in več.

clock-img

07.02.2008, 18:06

clock-img

Anonimen

Ce se bos odlocila za Egipt ti lahko kaj svetujem... Za Grcijo pa nimam pojma.user posted image

clock-img

07.02.2008, 22:11

clock-img

bilbo

pencil-img

200

1. maj je topel samo Egipt.

Iz dunaja 5* hotel 440 EURO - Grand hotel, polpenzion s taksami
all inklusiev 4* 460 EURO - Shedwan Gardenm z let. taksami

clock-img

09.02.2008, 14:50

clock-img

TinaM

pencil-img

45

Se mi zdi, da je Grčija 1. maja še prehladna sploh za kopanje.
Sama sem bila sicer za prvomajske na celinskem delu in nas je zeblo ko mačke ...

clock-img

12.02.2008, 20:11

clock-img

Biba74

pencil-img

49

****, če se bomo odločili za prvomajske počitnice, bo to sigurno Egipt (čeprav ni več veliko časa za rezervacijo). Kakšne so tvoje izkušnje? Saj z možem sva že bila v Egiptu na potovanju in tudi v Hurgadi, tako, da načeloma veva v kaj se podajamo, vendar je to bilo konec oktobra in bila sva še sama. Tako, da le na plan z nasveti....

clock-img

12.02.2008, 20:12

clock-img

Biba74

pencil-img

49

Bilbo, na kateri agenciji si videla te cene? To je namreč zelo poceni za prvomajski termin.

clock-img

12.02.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Biba74

****, če se bomo odločili za prvomajske počitnice, bo to sigurno Egipt (čeprav ni več veliko časa za rezervacijo). Kakšne so tvoje izkušnje? Saj z možem sva že bila v Egiptu na potovanju in tudi v Hurgadi, tako, da načeloma veva v kaj se podajamo, vendar je to bilo konec oktobra in bila sva še sama. Tako, da le na plan z nasveti....

Kam bi šla? Sharem ali Hurghada??
V Sharmu poznam slovenko ki tam živi ima vse hotele v malem prstu... če želiš ti posredujem njen e-mai in mobitel...ti lahko full svetuje.
Če pa te zanima kar koli nasplošno o Egiptu še posebej Kairo..Evo me user posted image user posted image  Vprašaj??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem