IZVIRNO SPOROČILO: mini86
mateyka-matr si grobo napisala
ja vem, da bi ja dojela point. sam ok, vseeno nisi

in oprosti za grobost, sem že vnaprej povedala, da je bolj v razmislek. ker meni kot človeku, ki ne dela (rad in nasploh) velikih zabav, bi se za malo zdelo, da bi me en tako obravnaval (čeprav me je sam povabil na svojo zabavo). recimo.
..in sem že zgoraj napisala da ne pričakujem v zameno nič, bilo bi pa lepo ane..
meni se še zmeraj zdi, da bi ti moralo biti vseeno ali "bi bilo lepo" ali ne, če to delaš zase.. v angleščini bi temu rekli indifference. jaz furam ta indiffrence in gledam svoja posla pri zabavah moje tašče. ona je zaljublejna v "hosting" in posledično sem deležna dosti povabil in tudi dosti v žamet zavitih komentrajev zakaj jih jaz ne (nazaj, da vrnem). samo meni to ni, njej to je. meni je vseeno, če jih ona bo pripravila ali ne, na obisk bi ji vseeno prišli, da jo vidimo

zakaj potem to gnjavljenje z nečim kar ni moj problem - zabave niso moja želja, a štekaš? jaz mislim, da se isto pravilo aplicira tukaj. a če bi te pa ti povabljenci povabili na kosilo ali kavico "kar tako", pa ni ok? se drugače ne videvate kot na zabavah in te delaš samo ti? ker potem bi to vse jamranje glede zabav bilo malo drugače. v tem primeru, bi nekak razumela nezadovoljstvo, samo tudi tu bi rekla, da te pač nočejo videt, če ne daš za hrano