cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1.maj

clock-img

30.04.2005, 12:41

clock-img

total

pencil-img

4453

Ojla,kam se kaj odpravljate jutri:zmeden: Mi bomo šli verjetno v Alboretum,tako je rekel moj :love:. A gre še katera tam jutri? No lep dan še naprej,zvečer pa na kresovanje:bravo:

Lp:rozica:

clock-img

30.04.2005, 13:06

clock-img

lin

pencil-img

2504

danes zvečer me dragi pelje na večerjo in gremo malo okoli kresove gledat,jutri pa ans pelje na izlet,Bled!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

30.04.2005, 13:18

clock-img

Gina

pencil-img

12402

V arboretum pa pojdite zgodaj. Mi smo bili tam dva dni nazaj ob 10.30, pa je bila taaaaaka gužva, da smo se obrnili in šli drugam. trume ljudi se valijo in nam ni potegnilo, ravno zato.:)

clock-img

30.04.2005, 14:10

clock-img

Anonimen

Mi imamo danes zvečer v programu podvig: gremo na kres na Jošta. S Tiborjem. To pomeni, da je treba iti po temi malo peš v hrib.

clock-img

30.04.2005, 15:06

clock-img

Anonimen

Jutri na piknik, čeprav me vleče na Javorovico, kjer bodo nastopili Pepel in kri. Bi jih rada enkrat videla in slišala v živo, matozelne ;)

clock-img

30.04.2005, 15:08

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Ma jest našga ne spravm nkamr:hudicek::hudicek::hudicek:, ne na kres, ne na večerjo (škoda dnarja??!?), v arboretum - uf kje, ni šans. Še na morje ne gre, če ni dobre družbe, pri čemer je pa zlo zbirčen. Tko da nkamr ne gremo, prazniki grejo mimo, naš jih bo predelal, jaz pa kolkr grem, grem sama naokol. Zgleda da bom mogla prov novo temo odprt, "kako deca spravt čez prag":)-:)-:)-

clock-img

30.04.2005, 15:14

clock-img

Anonimen

Mamsi, zelo težko, imam podobnega doma :( Gre, če je taprava družba, drgač pa z malim sama kolovratva okol, ko dva cigota. pa sva se že navadla, tako da kar gre. On pa takrat TRAVO KOSI - to mu je najljubši izgovor :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem