writing-img

1.razred- torba

clock-img

19.06.2011, 22:03

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Septembra gre naša bejba v 1 razred. Sedaj pa že iščem torbo za prvi razred. Ker so na nam sestanku rekli, da naj kupimo en manjši nahrbtnik v katerega gre velika mapa, si sploh ne predstavljam kaj naj kupim. Zamislila sem si nekaj na ta način, ampak nisem prepričana ali je to ok. Med tednom bo domov nosila samo torbo in v njej mapo. Ostale stvari pa bo domov nosila ob petkih. Ker v trgovinah priporočajo samo tiste velike trde torbe, sem čisto zmedena kaj naj ji res kupim.
Kakšne imate izkušnje, mnenja prosim.

clock-img

19.06.2011, 22:18

clock-img

enea

pencil-img

2440

nič ne fališ če ji kupiš kaj TAKEGA, ne bo trpela hrbtenica, in zadnje čase je to IN, jaz vidim po šoli, da jih je vedno več ki uporabljajo takle kovček,...user posted image

clock-img

19.06.2011, 22:21

clock-img

Peppa

pencil-img

72

http://www.ringaraja.net/forum/%C5%A0olska_torba_za_1%25_razred/m_2436655/tm.htm

Kdor vpraša, je neumen tisti trenutek, kdor ne vpraša, je neumen celo življenje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

"Bolje je vladati v peklu kot služiti v nebesih. "

clock-img

19.06.2011, 22:36

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Hvala, to temo sem pa čisto spregledala user posted image

clock-img

19.06.2011, 22:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: enea

nič ne fališ če ji kupiš kaj TAKEGA, ne bo trpela hrbtenica, in zadnje čase je to IN, jaz vidim po šoli, da jih je vedno več ki uporabljajo takle kovček,...user posted image

naša tud gre letos v šolo in smo takega kupili...samo da je hello kity na koleščkih...Saj v petek bo nesla torbo domov in mislim, da je čist okej da jo pelje, če je ta možnost. Nismo pa tiste tavelike vzeli, kot so ene v katalogu, smo tasrednjo varjanto izbrali in je zelo lepa in praktičnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.06.2011, 10:06

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Moja prvošolka bo imela torbo (pač, tako kot je treba), čez teden pa bo mapo in kak zvezek nosila domov v torbici, ki izgleda kot mapa, le da ima zadrgo in je malo večja ter ima naramnico. http://www.dng.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3414&detailID=13078&segid=&ime=Torbica,_velikosti_35x25x5cm,_65264_Winx

clock-img

20.06.2011, 10:18

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Iz OMV -ja , Paddingtonovo. Celih 12 eur sem dala zanjo. Je lahka,na koleščkih. Sploh za prvi razred se mi zdi okej - šele z novim letom naj bi jo tedensko nosili domov.  Smo jo pa še malo dodelali.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

20.06.2011, 12:23

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Tudi mene še čaka ta nakup.

Drugače pa so na "naši" šoli rekli, da bodo tudi v prvem razredu  vsak dan nosili stvari domov in ne samo ob petkih.

Meni se zdi število knjig in zvezkov kar veliko za prvi razred - potrebujejo 3 knjige, 4 delovne zvezke in 3 zvezke, poleg ostalih potrebščin. Zanima me, če bodo res vse to predelali v 1. razredu user posted image

clock-img

20.06.2011, 14:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: RoZala

Moja prvošolka bo imela torbo (pač, tako kot je treba), čez teden pa bo mapo in kak zvezek nosila domov v torbici, ki izgleda kot mapa, le da ima zadrgo in je malo večja ter ima naramnico. http://www.dng.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3414&detailID=13078&segid=&ime=Torbica,_velikosti_35x25x5cm,_65264_Winx

tud luškanauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.06.2011, 20:11

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Urškinamama - a gre večja mapa v torbo? Ker jaz sem tudi mislila kupiti to torbo user posted image
Pri nas bodo imeli zeloo malo stvari in torbo bi naj nosili 2 do 3 x mesečno domov....tako da mu ne mislim torbe kupovati user posted image

clock-img

21.06.2011, 10:30

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

maja&m sem šla probat user posted image , mapa z elastiko , če jo postaviš pokončno je prevelika za cca 1 - 1,5 cm. Ne moti pa nič ,ker komot zapreš torbico.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

21.06.2011, 20:32

clock-img

maja&m

pencil-img

646

urškinamama - supercauser posted image Bom šla kar v akcijo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem