cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

1-urni glukozni test

clock-img

20.03.2005, 12:41

clock-img

Anonimen

Hej punce,
to, da moraš bit tešč, mi je čist jasno, ampak zanima me, če tudi enega kozarca vode ne smem spit, preden grem tja :zmeden:

Mislim, groza, se zbudim ob pol sedmih in do pol devetih nej NIČ ne pijem :zmeden2:
Za hrano mi je jasno, da ne smem, ampak kozarec vode?!!?

Ali katera ve kaj o tem?

Hvala in lep sončen dan :rozica:

clock-img

20.03.2005, 12:49

clock-img

Anonimen

Jaz nisem tvegala in sem bila na tešče in na "suho"! Sem pa imela s sabo malico, da sem takoj jedla!

Bojana

clock-img

20.03.2005, 13:31

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...pijes lahko,men ni nihce rekel da ne smem...pit in gibat se ne smes samo med jemanjem krvi...

clock-img

20.03.2005, 13:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

mislm,ko sm glupo napisala...tisto uro sm mislla,ko cakas, da ti ponovno vzamejo kri...

lp

clock-img

20.03.2005, 16:42

clock-img

miševi

pencil-img

888

Jaz sem vprašala v laboratoriju, ko mi je vzela kri. Je rekla, da kakšen požirek vode pa že lahko naredim. Bolj pomembno je,da tisto uro sediš in se ne gibaš, da bo vrednost ta prava.

Srečno.

clock-img

20.03.2005, 16:58

clock-img

Maya 80

pencil-img

25

Jaz sem dobila prav napisana navodila, na katerih piše, da lahko zjutraj ješ. In jaz tudi sem.

Medtem, ko sem čakala eno uro na izvid, pa mi je postalo slabo in mi je gospa v laboratoriju dala tudi vodo za spit, tako da ni panike. Ko pa sem šla z izvidi k zdravnici, me je sestra samo vprašala, če sem jedla in kaj. Vglavnem rezultat je bil pa v redu.

Ne kompliciraj in kar lepo jej zjutraj!

Lp,
Maja

clock-img

21.03.2005, 08:17

clock-img

povhek

pencil-img

100

Živjo,
jest imam s tem kar neprijetne izkušnje, tako da ti lahko svetujem!Bila sem namreč na enournem in 4- urenem testu.Zvečer pred jemanjem krvi jej zadnji obrok najkasneje ob 20H, najej se fajn , da zjutraj nisi lačna.Drugače pa lahko piješ vode kolikor jo vovovod premore, samo navadna mora biti.(ne kaka Zalalife)Lahko piješ med, po, pred kadarkoli.Obvezno vzemi tudi kaj za jest, ker ti bo pasalo, ter čimmanj se sprehajaj v tistem času ko boš spila tisti sladkor.

clock-img

21.03.2005, 13:45

clock-img

Janika

pencil-img

307

piješ lahko, sama sem bila na 1 urnem in 4 urenem testu.

clock-img

21.03.2005, 13:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.03.2005, 14:26

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

mami BAGI...to je test k ti ugotovijo, ce imas gestacijski diabetes...

clock-img

21.03.2005, 15:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.03.2005, 17:47

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja ne, samo ce je sum...ne vem,cca okrog 20-21 tedna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem