cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

10-letnici za RD

clock-img

13.10.2007, 11:09

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Ma soseda drugo soboto RD in bo stara 10 let, jaz pa nimam pojma kaj se dandanes kupi 10-letniku za RD. Prosim pomagajte mi, sam ne s kakšnimi preveč dragimi nasveti, tam do kaj jaz vem max. 30€.
Hvala!

clock-img

13.10.2007, 13:47

clock-img

tulip

pencil-img

917

Moji nečakinji imata ful rada neke take živalce, ki jim bingljajo glave ...verjetno je to tista 'in' igrača v šoli, rade pa imajo vse take neumnosti kot so za se šminkat, lepa peresnica s flomastri, komplet elastik, špangic za v lase, za sestavljat verižice iz perlic....

clock-img

13.10.2007, 16:49

clock-img

Geja

pencil-img

374

No moja nečakinja pa ravno danes praznuje RD pa sem ji kupila U H&M spodnja majčka+boksarce od Kitty (10 eur) in od art attacka neki za modelirat v Tušu cash&carry tud 10 EUR.
Pol pa še pižamico od Kitty ful lepa u H&M za 15 EUR)..
tko malce idej

Geja

clock-img

13.10.2007, 18:22

clock-img

mily

pencil-img

876

Mi smo kupli sestrični (sicer za 9. R.D.) ročno uro, ki si jo je full želela.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

13.10.2007, 19:04

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Hvala punce za ideje!

Zdaj vsaj vem, kaj približno se kupuje puncam v tej starosti. Hvalabogu mam še cel teden časa da nekaj kupim.
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem