writing-img

16 teden

clock-img

24.12.2007, 08:43

clock-img

čbela

pencil-img

163

pozdravljene punce.....
kako ste kaj?jaz vredi nič mi ni...in sploh nimam filinga da sm user posted image user posted image ...sam lulat me bl prtiska .....
20teden imam šele pregled....
sem prvič noeča....ampak neki že čudno čutim notro+i...:) je user posted image ?
dejte mi malo povedati kako je kaj z vami v tem tednu....

clock-img

24.12.2007, 08:53

clock-img

Anonimen

Popolnoma isto, razen tega, da sem že čutila par dni nazaj metuljčke.user posted image
Danes sem vstopila v 17 teden.

clock-img

24.12.2007, 08:54

clock-img

anny1

pencil-img

414

Zdravo,če čutiš kot neke gibe potem je možno da jeuser posted image .Nekatere jih čutijo prej druge kasneje.Jaz sem v obeh user posted image zelo kmalu čutilauser posted image ,v 1user posted image  z nič slabosti, v2user posted image  pa mi je bilo zelouser posted image .Nič ni narobe če je tako. Samo drži se tega kar ti pove G in jej tisto kar ti paše.user posted image  Uživaj do konca je še dolga- na koncu pa boš verjetno imela več problemovuser posted image .Meni se izteka in že komaj čakam da vidim še drugo user posted image .Srečnouser posted image

clock-img

24.12.2007, 09:30

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: čbela
in sploh nimam filinga da sm user posted image user posted image ...sam lulat me bl prtiska .....

Točno tako se počutim jaz - sem v 17. tednu. Razen večjega trebuščka in pogostega lulanja se počutim SUPER user posted image  Kar je po obupnih slabostih in neznosni utrujenosti prvega tromesečja naravnost enkratno user posted image  Glede gibov pa: prihajajoooooo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem