writing-img

1Rojstni dan

clock-img

07.12.2005, 23:46

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Lepe pozdrave. Najprej se vam moram opravičiti, ker že nekaj časa nisem bila tukaj. Namreč odkar je ta spletna stran nova, dela tako počasi, da me je minilo da bi bila vsak dan tukaj. No morm se vam pohvalit da smo na današnji dan , eno leto nazaj že bili v porodnišnici in se matrali. No tako bo moj sinek Luka imel ob 8.07 zjutraj prvi rojstni dan. user posted image Ampak na žalost je rano malo buban in mu želim, da bi se ušeski hitro pozdravili. Vašim malčkom pa želim, da bi bili predvsem srečni in imeli čimdaljše otroštvo. 

clock-img

08.12.2005, 00:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Čestitke Lukatu za prvi rojstni dan,staršem pa pozdrave.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čimprejšnje okrevanje..

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

08.12.2005, 00:20

clock-img

Lejči

pencil-img

520

čestitke za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image in fajn praznujte user posted image

clock-img

08.12.2005, 00:32

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa da bi se čimprej pozdravili.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

08.12.2005, 00:52

clock-img

Anonimen

Vse naj, naj, čimprej se pozdravi in radi se imejte še naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem