writing-img

1 april

clock-img

31.03.2012, 20:19

clock-img

Ajda A

pencil-img

117

Živjo!

A ve kdo kšno hudo dobro 1 aprilsko foro/šalo? Rada bi moža nahecala....

clock-img

31.03.2012, 21:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2012, 21:56

clock-img

takotako

pencil-img

608

Jaz tudi!!!!!!

clock-img

31.03.2012, 22:10

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi z otroci smo lansko leto tako nahecali moža,da smo se smejali še dolgo potem...torej,rekli smo mu samo, da v hiši ni elektrike in,da je nekaj počilo v omarci od varovalk...seveda smo prej po celi hiši vse pogasnili kar bi kazalo na znake,da je elektrika user posted image
Potem pokličemo tatija in mu to povemo,on pa začne gledat po omarci in šraufat varovalke,ker smo takrat še imeli une varovalke za šraufat in on to dela in dela,mi smo pa cepali zraven tako potiho,dokler nismo mogli več in smo mu povedali user posted image user posted image
Je bil pa smeše,prej ko je šel se prepričat,da ni elektrike je nam vsem lepo verjel in proval rešit v omarci user posted image user posted image

clock-img

31.03.2012, 22:56

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mene to ne bi mogli nahecati, ker jaz bi ziher si luč prižgala, da boljše vidim v omarico. user posted image Mogoče bi celo pri prižgani luči varovalke šraufala.
Samo res. Ko ni elektrike, kolikokrat ste prižgale luč, da bi boljše videle?

Jaz bom mojega nahecala s cleerblujem in dvema črticema. Upam, da ne bo s stola padel. user posted image

clock-img

31.03.2012, 23:13

clock-img

divna

pencil-img

214

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz bom mojega nahecala s cleerblujem in dvema črticema. Upam, da ne bo s stola padel. user posted image

Evo, moja fora izpred par let. Je bil šok, ja. In ni vedel kaj naj reče, al bi bil vesel al ne (namreč sva si oba želela še kakega, ampak iz zdr. stališča pa nosečnost ne bi bila najboljša). Kruto, ampak je delovalo.

Sicer imam vsako leto neko foro, za jutri pa ne vem ali bi kaj ali ne, ker je njega že minilo user posted image

Lani sem ga nahecala, da toči radiator in naj hitro prinese posodo. Jaz sem stala pri ventilu, on pa prinesel plitev krožnik (nahecala sem ga namreč tik čez polnoč, ko je na pol že dremal v dnevni).

Saj ostalih se pa že več ne spomnim....

lp

clock-img

31.03.2012, 23:15

clock-img

divna

pencil-img

214

Točno, sem se spomnila še fore izpred dveh let - miška v kuhinji user posted image Tam po eni uri sem se ga usmilila, ampak hudič je bil, ko smo jo par mesecev kasneje res imeli, pa mi ni verjel user posted image

lp

clock-img

01.04.2012, 11:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz sem ga nahecala da sem user posted image
takoj je adrenalin šopat začel - je tuhtal zraven kako je to možno, ker ni glih čas da bi to lahko izjavila. je bilo pa smešnih par minut user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem