writing-img

1 celica po punkciji

clock-img

27.05.2012, 16:50

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

mene pa zanima , če ste imele samo eno celico po punkciji, kakšni som bili izuidi, če poveste svojo izkušnjo.HVALA

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

27.05.2012, 19:47

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

jona klara, jaz sem imela v prvvem postopku samo eno celico, ki se je oplodila user posted image sam žal se je pri nas ravno peti dan nehala razvijat,vendarkar korajžno, sploh če imata ICSI. Držim pesti, da te jutri zjutraj pričaka lep zarodek user posted image

clock-img

28.05.2012, 21:39

clock-img

Anonimen

a zato si rabila odpret novo temo ? sej imaš tam ivf-ovke, pa vprašaš ... punce vejo marsikaj

jaz sem "enocelična", žal se ni oplodila
istočano je hodila tudi ena punca na ivf, pri prvem ivf-ju tudi ena celica, oplodila in donosila, drugič spet ena celica, žal ne vem, kaj se je zgodil, nismo se več vidle

clock-img

28.05.2012, 22:23

clock-img

Anonimen

anonimna-ma si tumbasta ki ne moreš bit večuser posted image si ne predstavljam tebe kot starša!!! pa vprašaj se zakaj ti to govorim!!!
Jonaklarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem